Хороскоп за 31 март

31 Март 2018 | 04:56
0 коментара
Любопитно

Овен Тази събота не пренебрегвайте нуждите и молбите на половинката ви. Уважете нейното или негово желание. Ще ви бъде отвърнато със същото.

Телец Тази събота проявете проявите повече добросърдечност от обикновено. Половинката ви не е в настроение и няма никакъв смисъл да се прави трагедия от това. Съгласете се с него или с нея и проблемът много бързо ще отмине, че и ще се забрави.

Близнаци През този ден е възможно любимият ви да се държи неразбираемо за вас. Не търсете логична причина, защото такава няма. Опитайте се да разберете чувствата му или направо го попитайте какъв е проблемът, но мило.

Рак Днес се подгответе да прекарате деня си  в много разговори с приятели. Половинката ви е далеч от вас и това ще ви тормози. Вземете си зареждащо устройство за телефона.

Лъв През този ден е възможно да пропуснете важна дата, свързана с отношенията ви. Добре е,че половинката ви няма да отдаде особено значение на пропуска ви и ви остава само да се забавлявате добре.

Дева Тази събота няма да ви е лесно да изразите мислите си разбираемо. От това може да възникнат някои усложнения в общуването с любимия ви човек. Не позволявайте това да прерасне в конфликт, а търпеливо изчакайте момента, за да обясните добре какво точно сте имали предвид. 

Везни Почивният ден е подходящ за срещи и запознанства. Освен това може да отделите време, за да потърсите подарък, с който да изненадате половинката си. 

Скорпион През този ден половинката ви ще предяви претенции към вас. Резултатът ще зависи от ваша реакция, за която ще ви е трудно да сдържите. Това обаче може да доведе до сериозен конфликт и изясняване на отношенията. 

Стрелец Не рискувайте да ядосвате партньора си, като го карате да ревнува. Ако имате претенции към него, най-добре му обяснете направо какво очаквате от него.

Козирог През този ден ще имате нужда от помощ от страна на партньора ви. В това няма нищо срамно. Най-добре се върши работата, като се работи в екип. 

Водолей През този ден може да преживеете промяна в отношенията ви с партньора. Може би вече може да подходите с повече вяра за връзката ви и да се решите на по-сериозна крачка, особено ако вече сте заедно от няколко години.

Риби Тази събота не оставайте у дома. Излезте с любимия ви човек на разходка. Може да си направите и пикник. Това е гаранция за истинско добро настроение.

 

Добавете Вашия коментар

TOP