Хороскоп за 30-ти януари

30 Януари 2018 | 06:41
0 коментара
Любопитно

Овен

През тази седмица на преден план изведете личните ви приоритети. Много е важно да изберете онези желания, които са истински важни за личностното ви развитие и да не правите компромиси в тази насока. А такива ще са необходими. Обстоятелствата ще ви наложат да намалите темпото в работата. Ако е необходимо предупредете за това началниците си, но не пренебрегвайте основните си служебни задължения. Добре е в петък да си вземете отпуска. Сега имате нужда от повече време да себе си и любимите ви занимания. Ако може си вземете и отпуска.

Телец

Някои от плановете ви може да претърпят крах или промени. Бъдете готови за това особено в дните понеделник и вторник. Ако искате да ги прехвърлите за други дни от същата седмица първо се убедете, че ще имате физическата възможност да съчетаете нещата. В личен план някой може да ви поиска обяснение. Помислете добре преди да горите мостове. Здравето няма да ви създава проблеми, но все пак избягвайте прекалено големите струпвания на хора.

Близнаци

Началото на седмицата може да ви притесни със сериозно изискване, което е поставено от страна на началниците ви. Бъдете сигурни, че ще се справите, но ще имате нужда от цялата дисциплина, на която сте способни. Чужди съвети не приемайте, тъй като те може само да ви разсеят и отклонят от правилната посока. В края на периода ще имате шанса да поправите 1-2 грешки, които сте допуснали напоследък в личния си живот. Не правете никакви компромиси със здравето си.

Рак

Ще бъдете търсени и желани, но за да изпълните всички поръчки, които очакват от вас, няма да имате никакво време да се зарадвате на успеха си. Всъщност така и трябва. За празнуване време ще има. В личния живот има възможност за промяна, но ако нямате време да я осъществите, може би това е знак, че трябва да изчакате. Със сигурност не насилвайте нещата, тъй като това няма да доведе до нищо добро, дори ако желанията ви са изпълнени. Не прекалявайте с алкохола и бъдете верни на здравословното хранене.

Лъв

Най-важната ви задача сега е да изучите добре обстоятелствата в служебната сфера. Не се подавайте на изкушението да ги променяте. Ако се замислите те са изцяло във ваша полза, а желанието ви да участвате е промяна, от която имате нужда, но в друга насока. В средата на седмицата помислете как бихте могли да имате повече движение в ежедневието си. Докато времето не се затопли достатъчно посветете поне един от почивните си дни на спортуването. В личен план може да ви бъдат зададени неудобни въпроси, но вие няма от какво да се притеснявате, така че бъдете честни със себе си и с човека до себе си.

Дева

През тази седмица е много важно да планирате времето си. Само така ще успеете да се справите с всички задължения. През първия ден е важно да сте спокойни и сдържани и да не се подавате на провокации. През цялата седмица най-доброто за вас ще бъде умереното поведение, в което не се подавате на крайни емоции, но и не си позволявате забавени реакции. В четвъртък някой ще се опита да ви държи сметка за държанието ви. Ако смятате, че трябва да се извините – направете го, но внимавайте повече да не попадате в подобна ситуация.

Везни

Ще имате шанса да поправите някои грешки, които сте позволили да развалят отношенията ви с близките ви хора. Не е речено, че трябва да прощавате всичко и да правите всякакви услуги, но направете така, че добрият тон да бъде върнат. Това е важно, за да може самите вие да се чувствате добре. В средата на седмицата си подарете повече време за вас и приятелите ви, така както винаги ви е харесвало да го прекарвате. В здравословно отношение - не правете компромиси с хигиената.

Скорпион

Това е седмица, в която е добре да споделите личния си опит с близките ви и колегите, които смятате, че заслужват това. Никой няма да ви отнеме предимството, така че не се страхувайте да се раздавате истински. В средата на седмицата очаквайте интересно предложение, свързано с работата ви. Проучете добре условията. В личен план нещата не са толкова страшни, колкото ви се струват, така че бъдете повече оптимисти. В здравословно отношение бъдете внимателни с бъбреците си. 

Стрелец

Винаги има какво още да се желае, но сега е време, в което да намалите темпото. Имате нужда от възстановяване на силите ви и да търсите нови ресурси за развитие. Периодът е добър за търсенето на ново жилище, за онези от вас, които отдавна планират подобна стъпка. В личен план ви очаква промяна, която може да доведе до изменение на жизнения ви статус. В здравословно отношение пазете нервите си и потърсете практики за дишане и успокояване.

Козирог

Тази седмица може да ви сблъска със завистници. Не се възмущавайте прекалено, това също е начин на признание. Най-добрата реакция ще бъде игнориране на злобните забележки по ваш адрес. В бъдеще бъдете по-внимателни при подбирането на партньори за бизнес отношения. Не сте сгрешили никъде, но повече внимание и проверка на хората, с които работите, няма да ви навреди. В здравословно отношение се пазете от падания и се обличайте според температурите навън.

Водолей

Ситуацията, в която се намирате в момента не ви кара да се чувствате добре, а това е знак, че трябва да я промените. Не се осланяйте на сигурността, особено ако пречи на развитието ви. В сряда ще получите информация, за която не се колебайте да използвате в своя полза. Ново приятелство ще ви даде нужното самочувствие и усещане за промяна в положителна насока. В здравословно отношение не подценявайте настинките, тъй като ако ги оставите нелекувани може да се превърнат в нещо по-сериозно.

Риби

Седмицата ще ви даде повече свободно време, което може да използвате по свое усмотрение. Посветете се на дейности, които ви карат да се чувствате добре. В противен случай няма да сте толкова ефективни, колкото бихте искали. Сега е добър период за започването на умерена диета, придружена с физически упражнения. Не се чувствате добре във формата си, така че не се колебайте да вземете сериозни мерки в това отношение.
 

Добавете Вашия коментар

TOP