Хороскоп за 29 май! Големи проблеми за 4 зодии

29 Май 2018 | 07:44
0 коментара
Любопитно

Овен  Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват. 

Телец Не е възможно днешният ден да бъде наречен многообещаващ. Може да не получите най-добри резултати, но постигнатото ще бъде само плод на Вашите усилия, а не резултат от благотворното влияние на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, особено ако предлагат, да посредничат при извършване на сделки. Денят е хубав от гледна точка на емоционалните отношения и личните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят искрен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, особено ако предложите да отидете на сбирка с приятели, или да посетите елитен клуб.

Близнаци Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуации, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние - съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не трябва да ги игнорирате не само днес, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с необходимото време, за да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една идея, въз основа на която трябва да действате - това е Вашата задача за днес. Не се страхувайте да проявите дързост и инициатива там, където е възможно. 

Скорпион Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка.

  Стрелец През този ден страшно ще Ви се иска, да чуете комплимент от устата на своя любим човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, но все пак бъдете готови буквално на всичко, че даже и на нещо повече. Впрочем, не си заслужата открито да питате - ефектът може да бъде обратен.

Козирог През този ден на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък - това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко...

Водолей Готови сте да се хвърлите с главата напред в онова, което по-рано сте смятали за невъзможно. Това е среща очи в очи с такъв интересен човек, че Ви се иска нещо повече от няколко срещи. Затова не си заслужава да отидете на кино. Защо да си губите времето в мълчаливо седене в киното, което с нищо няма да Ви сближи? По-добре изпийте заедно по чаша кафе или вино.

Риби Днес може да се появят трудно разрешими въпроси в парично отношение. Това ще бъде свързано с нереалистично мислене по професионални въпроси и недалновидно Ви виждане по отношение на финансовото Ви поведение. Старайте се да избягвате себелюбието и натискът в семеен кръг . Възможни са вълнуващи преживявания и самозаблуди при общуване с противоположния пол. Времето не е подходящо за сключване на споразумения и подписване на договори. Не действайте мудно, ако мислите да се съобразявате с обстоятелствата, и престанете да роптаете срещу съдбата.

 

Добавете Вашия коментар

TOP