Хороскоп за 29 юли

29 Юли 2020 | 08:18
0 коментара
Любопитно

ОВЕН
Сряда но­си из­год­ни въз­мож­нос­ти за ва­ши­те лич­ни де­ла. Необ­хо­ди­мо е да дей­ства­те със­ре­до­то­че­но и да из­бягва­те кон­флик­тни­те си­туа­ции. Денят ще бъ­де тру­ден и в мно­го слу­чаи не е из­клю­че­но да за­гу­би­те по­зи­ция или да въз­ник­нат спо­ро­ве с на­чал­ни­ци­те. За ус­пех във фи­нан­со­ви­те де­ла мо­же­те да по­лу­чи­те под­кре­па.

ТЕЛЕЦ
Тел­ци­те са неот­стъп­чи­ви в сряда, а дей­ствия­та им се ха­рак­те­ри­зи­рат с ос­тро­та. През ра­бот­ния ден де­ла­та ви ще се дви­жат нор­мал­но, но не са из­клю­че­ни дреб­ни кон­флик­ти, кои­то ще ви по­дей­стват неп­рия­тно. По-голям ус­пех пре­дос­тавят кон­так­ти­те в из­вън­слу­жеб­но вре­ме, кои­то за вас ще се реа­ли­зи­рат в об­щес­тве­ни­те сре­ди.

БЛИЗНАЦИ
В сряда по­зи­тив­ни­те въз­мож­нос­ти за Близ­на­ци­те се оп­ре­делят за ра­бот­ния ден. Вероя­тнос­тта за мно­зи­на от вас да раз­го­варят със свои­те ше­фо­ве и да чуе­те най-сет­не не­що за бла­го­раз­по­ло­же­ние­то им е твър­де гол­яма. Ще про­ве­де­те раз­го­вор, кой­то от­дав­на ве­че е назрял.

РАК
За Ра­ци­те сряда е ден за при­до­бив­ки и па­рич­ни пе­чал­би. При ед­ни от вас то­зи факт след­ва във връз­ка с тра­ди­цион­ни­те ви за­ни­ма­ния, а при дру­ги се от­нася са­мо за деня от до­пъл­ни­тел­на ра­бо­та. То­ва е най-сил­ният мо­мент за реа­ли­за­ция при вас, тъй ка­то ос­та­на­ли­те ви ан­га­жи­мен­ти и за­дъл­же­ния пре­ми­на­ват не по най-доб­рия на­чин.

ЛЪВ
При­до­бив­ки­те, спо­луч­ли­ви­те кон­так­ти и реа­ли­за­ция­та в раз­лич­ни сфе­ри са ха­рактер­ни за Лъ­во­ве­те в сряда. Денят пре­ми­на­ва доб­ре за всич­ки, но ка­то по-не­га­тив­но раз­ви­тие мо­гат да по­лу­чат някои слу­жеб­ни въп­ро­си, но в то­ва от­но­ше­ние няма­те при­чи­на за при­тес­не­ние.

ДЕВА
Де­ви­те не са нас­трое­ни оп­ти­мис­тич­но в сряда. До гол­яма сте­пен усе­ща­ния­та ви се дъл­жат на лич­но­то са­мо­чувс­твие и на­ма­ле­на­та вяра в собс­тве­ни­те спо­соб­нос­ти. Но то­ва не от­го­варя на ис­ти­на­та. Звез­ди­те ви да­ват голям шанс за пе­чал­би, а от вас се изи­сква са­мо дей­стве­ност по кон­крет­ни нап­рав­ле­ния. Бъ­де­те нас­тъ­па­тел­ни и твър­ди.

ВЕЗНИ
Неп­рия­тно­то чувс­тво, кое­то Вез­ни­те из­пит­ват днес, се дъл­жи на по­тис­на­тост, но ос­во­бож­да­ва­не­то от нея няма да ви кос­тва го­ле­ми уси­лия. За то­ва най-мно­го ще по­мог­не ра­бот­ният ден, кой­то е ефе­кти­вен и ин­те­ре­сен за вас. Ин­те­рес от глед­на точ­ка на кон­так­ти­те с ко­ле­ги, някой от кои­то ще ви нап­ра­ви из­год­но де­ло­во пред­ло­же­ние.

СКОРПИОН
Скор­пио­ни­те съ­що мо­гат да раз­чи­тат на ус­пе­хи в сряда. Най-ха­рак­тер­но­то е, че спо­лу­ка­та е с вас и в та­ки­ва слу­чаи оби­кно­ве­но трябва да след­ва­те и из­пълн­ява­те собс­тве­ния на­чин на раз­съж­де­ние. То­ва оз­на­ча­ва да се вли­яе­те от чуж­ди съ­ве­ти, още по­ве­че ако ви ги да­ват някои ко­ле­ги. То­ва са хо­ра, кои­то се стремят да ви объ­ркат.

СТРЕЛЕЦ
Сряда не мо­же да се оп­ре­де­ли ка­то доб­ра или ло­ша за Стрел­ци­те. В някои ча­со­ве на деня пре­вес ще има по­зи­тив­но­то раз­ви­тие, а в дру­ги ще бъ­де тък­мо об­рат­но­то. Не вли­зай­те в спор с на­чал­ник, няма да до­ка­же­те пра­вот­та си. Денят е по­ло­жи­те­лен, някои от вас до­ри мо­гат да се над­яват на па­рич­ни при­до­бив­ки, но е въз­мож­но уси­лия­та на мно­зи­на в то­ва нап­рав­ле­ние да ос­та­нат нап­раз­ни.

КОЗИРОГ
Лип­са­та на кон­цен­тра­ция ще ви пре­чи да се спра­ви­те са­ми с де­ла­та си в сряда. Но не е фа­тал­но, за­що­то има­те въз­мож­ност да се пол­зва­те от по­мощ­та на прия­те­ли или ко­ле­ги. Денят е най-по­ло­жи­те­лен за Ко­зи­ро­зи­те от глед­на точ­ка на кон­так­ти­те. Ед­ни от вас имат въз­мож­ност за под­пис­ва­не на но­ви до­го­во­ри. В биз­не­са – про­ти­во­ре­чия и не­до­ра­зу­ме­ния. Па­зе­те се от за­гу­би.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е пси­хи­чес­ки на­то­ва­ре­на за Во­до­леи­те, но за по­ви­ше­но­то нап­ре­же­ние и чувс­тво­то за неуют­ност дос­та мно­го по­ма­га­те и са­ми­те вие. Необ­хо­ди­мо е да ов­ла­дее­те нер­внос­тта и то­га­ва няма да има неп­рия­тнос­ти или кон­флик­ти през деня. Съ­де­бен спор ще бъ­де раз­ре­шен във ва­ша пол­за. Дру­ги от вас е доб­ре да объ­рнат по­ве­че вни­ма­ние на здра­ве­то си.

РИБИ
В сряда Ри­би­те мо­гат да от­дъх­нат с об­лек­че­ние, за­що­то важ­ни­те де­ла, с кои­то са се зае­ли, ве­че за­вър­шват. То­ва по всяка ве­роя­тност се от­нася пре­ди всич­ко за биз­нес­ме­ни­те. Денят съз­да­ва прек­рас­ни ус­ло­вия за про­веж­да­не на пре­го­во­ри, кои­то ще за­вър­шат об­на­деж­да­ва­що за вас. Ра­бот­ният ден е до­бър, ще реа­ли­зи­ра­те при­хо­ди. Някои ще нап­равят по­куп­ка за до­ма си. По­зи­тив­на е ха­рак­те­рис­ти­ка­та на де­ла­та, свър­за­ни с фи­нан­си днес.

Добавете Вашия коментар

TOP