Хороскоп за 28 март! Прекрасен ден за 4 зодии, девите да внимават

28 Март 2020 | 07:27
0 коментара
Любопитно

ОВЕН
Овни, възползвайте се от всички сили и умения, които притежавате, за да постигнете безпрепятствено своите цели и стремежи. Засиленото чувство за дом и семейство ще бъде мощен двигател за действията ви. Денят се свързва с успешно пътуване за някои от Овен по делови задачи.

ТЕЛЕЦ
Контролирайте своите реакции, действия и начин на мислене и не постъпвайте лекомислено и безотговорно, особено на работното си място. Ще си причините неприятности. Финансовите ангажименти са характерни за Телците в събота, съществуват възможности за придобивки.

БЛИЗНАЦИ

Особено добър ден, който вероятно ще бъде начало на нови занимания или професионална ангажираност. За вас те са вързани с ново финансово самочуствие, но не във всички случаи ще бъдете максимално доволни от предоставената възможност. Възможна конфронтация в любовта.

РАК
Притеснени и доста подозрителни са Раците към всичко, което става около тях. Причини за притеснения има винаги, но конкретно за вас сега те са свързани с дома и работата. Ще получите увеличение на заплащането. Безработните имат силен ден и ще намерят работа, която ще ги задоволи.

ЛЪВ
Преди да се заловите за обичайните си дела или за каквато и да е работа, трябва да си изясните плановете и стремежите и едва тогава да избирате пътя за действие. В противен случай рискувате да се движите в обстановка на дезориентация, инертно. Любовните контакти навлизат в активна фаза.

ДЕВА

Гняв и превъзбуденост характеризират Девите в събота. Най-често причина за гнева ви се явяват неуспехи в деловата или финансовата дейност. Някои от вас ще преживеят болезнено неприятна финансова развръзка. Безупречен е съботният ден и позволява свобода на действията, контактите.

ВЕЗНИ
Прекрасен ден, в който някои ще пропуснат за съжаление да реализират предложените им възможности и ще потънат в сянката на лошото си настроение. Причините се ограничават в рамките на някакви отношения, където ще възникват конфликти. Превъзходни условия за делова активност.

СКОРПИОН
Мнозина от Скорпионите изпитват задоволство сега от постигнатия успех през тези дни. Може наистина да бъдете доволни от себе си, постиженията ви ще бъдат трайни. Ще имате контакт с хора, които ще изразят желание за близко сътрудничество с вас. Успешна събота за бизнесмените.

СТРЕЛЕЦ

Днес у някои от вас ще възникне колебание за какво да отдадат предпочитанията си – на делова активност или на любов. И в двете насоки имат еднакви шансове за успех. Повечето от Стрелец ще предпочетат личното си удоволствие. Неприятностите днес се свързват със свада с приятел или от домашно естество. Днес ще довършите някаква започната работа.

КОЗИРОГ
Успешен ден, който не е лишен от неприятности и нечий опит да ви навреди, с които бързо и лесно ще се справите. Правилни са действията, които ще предприемете днес, и постиженията ви са гарантирани още сега. Възможни са добри постижения при преговори, финансова дейност и сделки. Постъпленията от тази ви дейност са повече от добри.

ВОДОЛЕЙ
Решите ли да сте активни, нищо не е в състояние да ви спре, независимо с какви трудности трябва да се преборите. Много действено ще протекат вашите делови контакти днес, чиято разновидност се простира от преговори и споразумения до подписване на договори. Очаквайте приходи. Ще ви навести стар приятел, с когото сте имали обща дейност в миналото. Ще ви зарадва с някакво предложение.

РИБИ
Добър ден за развитието на делата ви, но при някои от вашия знак напрежението ще бъде голямо и се свързва с парични операции. Най-голяма сполука ще имате, ако действате съвместно с приятели. Събота дава добри шансове за придобивки. Успешен ден за преговори за увеличение на заплащането ви. Ще ви спори в действията. Смело се ангажирайте с нова работа, ще е успешна.

Добавете Вашия коментар

TOP