Хороскоп за 26 януари

26 Януари 2018 | 06:38
0 коментара
Любопитно

Овен През този ден може да разберете, че сте изостанали с графика си. Нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат и с много малко концентрация ще може да се преборите с новите обстоятелства.

Телец Този петък ще проявите изключителна решителност и ще бъдете готови да действате без никакво съмнение. Истинската причина за това поведение, може да бъде сложна ситуация, в която ще попаднете.

Близнаци Този петък ще изясните важна част от отношеният с партньора ви, без оглед на обкръжаващите ви хора. Ще блеснете с ерудицията си и окончателно ще покорите любимия си.

Рак Този петък не тичайте след дивото, изоставяйки питомното. Бъдете разумни и разсъдливи. За да намалите напрежението рисувайте, пейте – каквото ви душа иска. Това се отнася най-вече до плановете, свързани със семейството и дома.

Лъв Този петък необходимостта да се докоснете до най-съкровените си мисли и да се затворите в себе си ще работи изключително във ваша полза. Ще се почувствате успокоени.

Дева Този петък ще имате добра възможност да проявите възможностите си. Вашприятел ще ви уреди среща с подходящите хора. Не изпускайте шанса си.

Везни Този петък импулсивното ви поведение може да ви накара да допуснете грешки, затова, въпреки липсата са облаци бъдете разумни и предпазливи. Освен това не бъдете и прибързани. 

Скорпион Този петък ще се чувствате по-емоционално освободени. Непредвидените събития вече няма да диктуват обстоятелствата във всекидневието ви и ще имат възможност да разгърнете своята воля. Тук идва и едно предупреждение – да не се държите като отвързани. 

Стрелец Днес можете да си позволите да сте напълно честни със заобикалящите ви. Така ще успеете да обезоръжите неприятелите си и ще е особено приятно да наблюдавате реакциите им към казаното от вас.

Козирог Днес може да се окажете въвлечени в някакъв конфликт, постарайте се да се поставите над схватката и да спазвате неутралитет. В противен случай може да се окаже, че в началото сте от едната страна, а после неочаквано и за себе си минавате от другата, а това ще подразни и двете страни в конфликта.

Водолей Този петък бъдете предпазливи с храната, напитките или лекарствата, които приемате. Ако случайно се нараните или одраскате предприемете всички възможни мерки за дезинфекция. 

Риби Този петък е добре да действате, така като искате, без оглед на околните, на които така или иначе няма да можете да угодите. Освен това ще можете да пренебрегнете обичайната си предпазливост и няма да предвиждате следващите си ходове.

Добавете Вашия коментар

TOP