Хороскоп за 25 февруари! Кофти ден за 5 зодии

25 Февруари 2017 | 08:10
0 коментара
Любопитно

ОВЕН
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Не очаквайте някой друг да свърши работата, която е на дневен ред във вашите задължения. Не спорете с висшестоящи, няма да е във ваша полза. Някои в събота ще имат здравословни проблеми. Не предприемайте дълго пътуване.

ТЕЛЕЦ
В събота обърнете внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще ви разкажат много неща, и то съвсем различни от това, което ще ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на някого. Само не се увличайте по занимания, които само ще ви натоварят и ще ограбят времето ви.

БЛИЗНАЦИ
Не е възможно човек винаги да бъде подготвен за изненадите, които може да му сервира животът. Имайте готовност днес да поемете повече натоварване в службата. Ще бъдете възнаградени за труда ви. Ще се случи нещо много важно и мащабно в личен план. Забравете за вашите беди и усилено помогнете на приятел в затруднение.

РАК
Хубав ден за нови начинания – учение, творческа дейност или самоусъвършенстване. Ще се появят и нови идеи, реализацията на които ще открие пред вас по-широки хоризонти. Възможен е неочакван успех в работата, много важен за вас и за вашите близки. Настъпва времето за промени в личен план и трябва да поемете инициативата.

ЛЪВ
Отмерен и спокоен ден. За успех в работата ще трябва умение да се съсредоточите върху дейност, която е еднообразна и не допуска творчество или фантазия. Ако се справите със задачата, ще бъдете приятно изненадани, като ще получите интересно делово предложение или многообещаваща среща. Бъдете внимателни с “половинката” си.

ДЕВА
Бъдете предпазливи и внимателни при общуването с шефовете, излишно смелите изказвания и излишната независимост на разсъжденията може да доведат до понижаване на заплатата и загуба на предишния професионален статус. Деловите преговори изискват прекалено внимание и затова ги проведете на неутрална територия. Анализирайте чуждите грешки и си направете правилни изводи.

ВЕЗНИ
За днешния ден препоръките към Везните са да бъдат неотлъчно до любимия си, като изпълняват желанията му. Гледайте някакъв весел, интересен и забавен филм, който ще повдигне настроението ви и ще даде няколко интересни теми за размисъл и разговори. Разчитайте на интуицията си и няма да допуснете грешки в изпълнение на задачите си. В личен план – много любов.

СКОРПИОН
Преследвайте целите си мълчаливо, не прибързвайте с решенията си, действайте последователно, като преди това обмислите плюсовете и минусите на новата задача, с която ще се заемете. Игнорирайте преградите по пътя си от недоброжелатели. Ще похабите времето си напразно, ако започнете да отстъпвате от позициите си.

СТРЕЛЕЦ
Вие сте увлечени в нещо маловажно за другите, но с огромно значение за вас, така ще се отпуснете и физически, и психически. Ще получите добри финансови новини. Релаксирайте в дома си на фона на приятна музика. Обърнете внимание на половинката си, която сте пренебрегвали в последно време и това е обтегнало взаимоотношенията ви. Напомнете й, че я обичате.

КОЗИРОГ
В събота ще ви бъде тъжно и самотно, независимо от постоянното присъствие на вашия любим човек до вас. Той не може да облекчи душевната ви болка, ако сами не решите да се справите с лошото си настроение. В дома си няма да успеете да се отпуснете и да отпочинете, препоръката към вас е да заминете сред природата с приятели или да се отдадете на усамотение с книга в ръка. Онези от вас, които изживяват кризисен период в делови отношения, могат да очакват промяна към добро.

ВОДОЛЕЙ
Днес от Водолеите ще лъха оптимизъм. Вашата половинка може да се презареди с жизнена енергия и тя ще се отрази благотворно и върху вас. Ще се повиши настроението ви, ще бъдете готови за нови подвизи и ще пожънете успехи във всяко начинание. Не предприемайте харчове, които ще натоварят бюджета ви. Пестете бели пари за черни дни. Не се ядосвайте за неща, които не можете да промените.

РИБИ
Романтични са отношенията на Рибите в събота. Поемете инициативата от страна на вашия любим човек и му доставете радост, като го поглезите в материално отношение, но не се отпускайте прекалено, оптимизирайте разходите, като мислите и за утрешния ден, а не само за потребностите в момента. При някои са възможни трудности в службата, където се плете интрига срещу вас. Не насочвайте вниманието си към парични дела, неуспехите са налице.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP