Хороскоп за 24 март! Прекрасен ден за 4 зодии

24 Март 2020 | 07:35
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Във вторник се забелязват сериозни намерения и стремеж за справяне на всяка цена при Овните. Дори да нямате конкретни неприятности, днес сте в застой и повечето от действията ви ще бъдат безрезултатни. В службата не се компрометирайте.

ТЕЛЕЦ

Успешен вторник по отношение на финансите, но действията ви задължително трябва да бъдат обусловени от някакъв вид съюз. Много важна е личната ви предприемчивост. На работното място ще има някакви разисквания или съвещание, от което има новости и облаги за Телците. Чудесен ден, изпълнен със забавления.

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден за водене на преговори. Близнаците са много предприемчиви, а някои дори дръзки, и определено ще имате успех днес. Не са изключени разговори и обсъждания на отношения, в които сте в преимуществена позиция. Силна е професионалната ви изява.

РАК

Засилена мисъл и способност за съждения е основната характеристика за Раците във вторник. Имате ясен поглед върху нещата и сте в състояние да вземете най-правилните решения за сложни задачи. Безплоден ще остане опитът ви да се справите с финансов проблем.

ЛЪВ

Желанието ви да се устроите в материален аспект днес ще бъде удовлетворено. Лъвовете са много предприемчиви и напористи в действията си. Някои имат спекулативни намерения, а други неудържима страст към хазарт. Действително има печалби, но внимавайте да не попаднете в “клопка”.

ДЕВА

Вторник се очертава финансов ден, в който или ще имате облаги от различен характер, или дейността ви ще бъде конкретно финансова. Не са изключени разговори на тема финанси. Позицията ви е печеливша в професионален аспект. Благополучно се разрешават и взаимоотношенията с близки.

ВЕЗНИ

Печеливш ден за Везните и при мнозина печалбите се дължат на добри договорености или финансови сделки. Всякаква работа, която касае пари, ще има голям успех за вас. Професионалният вторник е доста досаден и трябва да внимавате за “удар” от страна на шефове.

СКОРПИОН

Ако ви предстои точно днес да се захванете с някаква работа, ще имате голям успех. Денят е печеливш за вас, въпреки че сте настроени агресивно и лесно можете да се ядосате. Добре е да контролирате емоциите си и да не си позволявате гневливост на работното място, ще загубите позиции.

СТРЕЛЕЦ

Във вторник сте в лошо настроение под впечатлението на обиди или клевети спрямо личността ви. Имате и финансови проблеми, но разговорите и обсъжданията с приятели и близки днес могат да ви насочат конкретно към начините за реализация на пари. В дома си може би няма да се чувствате добре, обстановката е доста комплицирана и затова е необходимо да се съобразявате с промените в дома ви.

КОЗИРОГ

Приятен вторник за жените от Козирог. Налице е служебен успех във връзка с някакво съвещание. Ще ви бъде предложена нова, по-отговорна и по-високоплатена работа, която е заслужена с много труд. В много добра светлина са отношенията ви с колеги и приятели. При бизнесмените ситуацията е доста затруднена и може да очаквате ненадейни удари. Бъдете предпазливи и не насилвайте ситуацията.

ВОДОЛЕЙ

Действени и предприемчиви са Водолеите, вторник ще ви предостави възможности за печалби. Въпреки това за повечето от вас се забелязват неприятности и неразположения. Концентрирайте усилията си за справяне с професионалните задължения, което е добро решение. При някои е налице притеснение, свързано със здравето им, други са притиснати от финансови проблеми, но не взимайте заеми.

РИБИ

Неприятен вторник, който изисква изчакване от ваша страна. Повечето Риби са обхванати от апатия и някаква досада от работа и проблеми. Ако проявите търпение и методичност в служебната си дейност, може да имате предложения с доста благоприятни перспективи за вас. Очаквате финансови постъпления за работа, която ще свършили, но днес няма да ги получите.

Добавете Вашия коментар

TOP