Хороскоп за 22 март

22 Март 2019 | 06:49
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Не очаквайте много от пътуванията си в петък, особено ако са на дълги разстояния. Избягвайте да се обвързвате с конкретни обещания относно бъдещето. Приток на хора в съседство може да бъде признак, че трябва да се вземат мерки за осигуряване на спокойствие и сигурност. Доверете се на предложение на колега.

ТЕЛЕЦ

Откровеността не е за препоръчване при обсъждане на лични финансови въпроси. Това не означава, че трябва да лъжете или да заблуждавате, а просто да внимавате какво и пред кого говорите. Денят е неподходящ за уреждане на подробности във връзка с пътувания в чужбина. Може да разчитате на помощ от жена.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще се чувствате странно олекотени. Ще трябва да посветите внимание на правни въпроси, за които е нужно вашето уточнение. Запазете спокойствие и не налагайте личното си мнение на околните. Внимавайте какво говорите. На вас може да ви се струва, че проявявате искреност, но за другите това ще бъде нетактичност.

РАК

Принуждават ви да се заемете с благотворителност. Това вероятно ще ви струва много енергия и време. Огорчавате се и започвате да се самосъжалявате. Имате желание да работите и да действате самостоятелно. Не ви свърта на работното ви място и имате желание да избягате. Направете го тактично.

ЛЪВ

Опитайте се да обясните на децата, че сте материално затруднени. Те са склонни да капризничат повече от обикновено. Уместният хумор ще ви помогне, заведете ги на лунапарк или разходка, за да се разсеят и да престанат да ви безпокоят с пакостите си.

ДЕВА

Някои фирми се ръководят като семействата, дори и техните служители да не са кръвно свързани. Ако родовото ви чувство ви напуска, явно е нужно да пренасочите симпатиите си другаде. В случай че убежденията ви са несъвместими с действителността, то опитайте се да гледате по-философски на нещата.

ВЕЗНИ

Денят не е благоприятен за пътуване. Погрижете се да не забравите някой документ, ако мислите да предприемете пътуване в чужбина. Грешки по невнимание или нещо пренебрегнато може да ви причинят много неприятности. Сватовете може да ви досаждат. Ще трябва да стиснете зъби и да ги изтърпите докрай.

СКОРПИОН

В петък ще проявите великодушие към околните. Съобразявайте се с възможностите си. Бъдете много внимателни в съвместните финансови начинания. Представител в чужбина ще подготви важна за вас сделка. Безпокойството, което ви е обхванало, ще ви накара да проявите небрежност в работата си, не го допускайте.

СТРЕЛЕЦ

Партньорите ще стигнат до заключението, че надценявате качествата си и че вашите методи за управление са трудни за възприемане. Ще ви приканят може би за последен път да проявявате повече такт, великодушие и справедливост към тях. Отнасяте се доста студено и с безразличие към хората, които заявявате, че обичате. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

КОЗИРОГ

Не си струва да уважавате работодател, на когото не може да се разчита. Не ще постигнете особено много, ако навлезете в проблемите на вашите колеги. Тези, чието работно време зависи единствено от тях самите, навярно не ще оставят несвършена работа през деня. Ако сте физически преуморени, направете си почивка.

ВОДОЛЕЙ

Ще се опитате да отложите свои ангажименти, за да се позабавлявате. Ще изпитате огромна нужда за свобода и време за себе си. Това ще ви накара да се държите твърде безотговорно. Все пак имайте някаква мярка във всичко. Ще имате чувството, че идеите на групата, към която сте се присъединили, не отговарят на философията ви. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

РИБИ

Обърнете повече внимание на дома. Семейството ви се нуждае от вашата помощ и подкрепа, обърнете им внимание. Сега е моментът да направите някои промени в напрегнатата си програма. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими. Времето не е подходящо за продажба на къщата ви, дори и да влиза в плановете ви. Правните проблеми ще се окажат трудно разрешими. 

Добавете Вашия коментар

TOP