Хороскоп за 20 март!

20 Март 2019 | 07:03
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Сряда предоставя много добри възможности за образуване на съюзи и сдружения. Овните могат да се възползват от такова предложение, хората, които ще ви го направят, са честни. 

ТЕЛЕЦ

Необходимостта от пари ще принуди някои от вас да прибягнат към неконвенциални действия за набавянето им, но деянието ви ще бъде разкрито и ще последват огромни неприятности. В службата си се постарайте да действате за осъществяване на хармония и съгласие.

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен за провеждане на преговори или уточняване на работен регламент, който има отношение към работното време, заплащането, работата, която трябва да извършвате. При безработните между вас това означава наемане на работа. 

РАК

Успешен ден за Раците и предвещава придобивки. Служебните ви дела се развиват безпрепятствено и можете да разчитате на подкрепата на влиятелна жена. Сряда е ден за положително развитие на въпроси, отнасящи се до вашия интимен живот.

ЛЪВ

Превъзходен ден за Лъвовете. Качествата ви се оценяват много високо от онези хора, при които работите и от които зависи вашият просперитет. Те ще се погрижат да ви предоставят повече материални блага и по-голяма сигурност и свобода на действие.

ДЕВА

В сряда успехите при Девите са свързани с преговори и посредничество. За мнозина това е най-добрият път и сигурен гарант. Постигането на задоволителен резултат е извън съмнение, ще се освободите от нещо, което много ви е пречело напоследък. Ще постигнете успешно решаване на финансови въпроси. 

ВЕЗНИ

Сряда е ден за добри дела. Мнозина от Везни ще извършат благодетелни постъпки към заобикалящата ги близка среда и това ще ви изпълни с възторжени чувства. В службата нищо особено няма да се случи. Ще си свършите работата благополучно, но е необходимо да се мобилизирате.

СКОРПИОН

Вашата дипломатичност неведнъж ви е помагала за достигане на успехи. В сряда ще срещнете човек, към когото ще проявите любезност и внимание, той няма да се подвоуми да ви демонстрира доверието си и ще получите подкрепа, която ще се окаже съвсем навременна.

СТРЕЛЕЦ

Настроението ви в сряда е наситено от любовни емоции, ще изживеете в пълнота копнежите си. Делово ангажираните Стрелци ще постигнат успех в делата си. За някои от особена важност е служебното съобщение, което ще получат и ще ги успокои. Срещите ви ще се осуетят.

КОЗИРОГ

Печеливша сряда за Козирозите. Днес вие ще спечелите нови предимства, които ще направят позицията ви стабилна и безапелационна. Професионалната ви стабилност е още по-ясна. Не пътувайте по делови въпрос, само ще си загубите времето и никаква работа няма да свършите.

ВОДОЛЕЙ

Влошено е здравословното ви състояние днес и това е причина за вашата нестабилност в сряда. Въпреки всичко вие ще отбележите някои служебни предимства. Нервното ви напрежение е високо и това ви действа потискащо. Ще получите радостно съобщение в дома си.

РИБИ

В сряда Рибите са претоварени психически и са пред блокиране. Денят е успешен, но при това положение малко от вас ще се възползват от възможностите, които сряда ви предлага. Бизнесмените да бъдат по-внимателни при контакти с нови познати и да не се доверяват без гаранции.

Добавете Вашия коментар

TOP