Хороскоп за 20 април - Лазровден

20 Април 2019 | 06:49
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Днес мнозина са повлияни от домашните обстоятелства и това вреди на деловия ви ритъм и устрем. Налага се пътуване при някои, което ще бъде резултатно. За всичките си действия трябва да бъдете настойчиви до краен успех.

ТЕЛЕЦ

Поради прекалено доверие Телците могат днес да останат измамени и да последват редица неприятности. Не бива да разчитате много на приятелите си. Денят говори за несъстояли се срещи. Сега вашият най-добър помощник е интуицията, която не бива да пренебрегвате. 

БЛИЗНАЦИ

Мнозина днес са разточителни в пълния смисъл на думата. Организирайте деня си и действайте в положителна посока. В края на деня може да се окаже, че времето не ви е стигнало за нищо. Допускате грешки, аналогични на тези от предните дни. Отбележете ги и се старайте да ги отстраните.

РАК

Мнозина от Рак не са успели да проявят действено начало и сега чувстват известна стагнация върху себе си. Ще намерите начин да се реализирате. В събота делата ви тръгват успешно. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

ЛЪВ

Не можете да решите сами възникналите домашни проблеми, трябва да търсите взаимната хармония в съвместните действия. В делови план се явяват проблеми, с които трябва да се справите и за които имате сили и възможности. Бъдете решителни и ще успеете. Очаква ви приятна новина.

ДЕВА

Днес делата си се движат безупречно въпреки трудностите и неудобствата около тях. А там, където това още не е факт, е наложително да действате по-настойчиво. Твърде възможно е вашите делови срещи в събота да не се състоят. Днес не излагайте идеите си пред колеги.

ВЕЗНИ

Във събота Везните ще бъдат неприятно изненадани в стремежа си за успешна реализация във финансовата сфера или дела, свързани с пари. Денят се характеризира с плодотворни контакти и пътувания, но не се съобразявайте със съвети, получени от мъж. Не властвайте в любовта.

СКОРПИОН

Повечето от Скорпион ще се чувстват неудобно днес, но това не намалява деловия успех. Ще действате често от позиция на силата, което не във всички случаи е добре. По-късно могат да се явят проблеми в контактите. Бизнесмените от вас трябва да контролират партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Събота е привлекателен ден за вас, защото сте в добро настроение и с изявено желание за действия. При мнозина съществуват професионални проблеми, които ще се опитате безуспешно да разрешите. Бъдете внимателни към началниците си, защото можете да разгневите неподходящ човек.

КОЗИРОГ

Най-големите притеснения за Козирог в събота се свързват с резултатите, които очакват от делата, които са захванали. Но учащите се не бива да се притесняват, защото творческите успехи са част от характеристиката на Козирог и успешно ще положат изпит.

ВОДОЛЕЙ

В събота не давайте воля на гнева си, защото той не е характерен за вас и действа особено неприятно върху психическото ви състояние. Сега някои от вас са на път, който има отношение към деловия живот, ще постигнете очаквания успех. Добри възможности ще ви бъдат предложени.

РИБИ

Към разрешаване на проблемите си мнозина от вас ще пристъпят с хитрост. Впрочем около вас има хора с големи възможности, които са готови да ви помогнат. Малко проблематични са срещите във събота, но това не е тежък проблем. Някои имат сътресения от любовен характер.

Добавете Вашия коментар

TOP