Хороскоп за 19 март: Лоши новини връхлитат 3 зодии в началото на седмицата

19 Март 2018 | 07:25
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

В понеделник Овните не са съсредоточени в работата си и това ще им създаде доста грижи. Мис литеви са насочени към раз- влечения и най-чес то се свързват с любовни копнежи. Денят се характеризира с добри контакти. Избягвайте финансовите занимания и даването на пари назаем, ще изгубите.

ТЕЛЕЦ

Доста объркан е понеделник за Телец и мнозина ще се поддадат на тази инертност. Избягвайте да настоявате за осъществява- не на някакво ваше намерение, защото могат да последват големи конфронтации. Днес успехите са свързани с пътуване. При някои са възможни здравословни проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Понеделник е успешен ден за Близнаците, от които мнозина днес ще пътуват. Действайте балансирано, което е твърда гаранция за постигане на успех. Той е валиден в областта на финансите, преговорите и при подписване на договори. На някои ще бъде предложена съвместна дейност, ще спечелите.

РАК

Възможността за реализация при Раците е налице в понеделник, но най-често тя ще се регламентира от вашата действеност. Професионалният ден ще донесе успехи, ако сте концентрирани. Някои ще получат професионални новини, от които е възможно да се възползвате. Не пропускайте шанса си. 

ЛЪВ

Активни са Лъвовете днес, но не бива да смятате, че няма да ви стигне времето за осъществяване на онова, което сте си науми- ли. Действайте целенасочено и ще имате желания резултат. Любовни въпроси занимават голяма част от вас. Избягвайте конфронтациите по финансови въпроси, за да не изгубите.

ДЕВА

Девите не са мобилизирани за действия по обикновения за тях начин днес. С повече отговорност ще работите по въпроси, касаещи дома ви или тези на любовта. Известни придобивки са възможни в сферата на финансите, но е необходимо да съгласува- те действията и ще получите парична подкрепа.

ВЕЗНИ

Умерени в действията и поведението си са Везните днес, а стремежите им са конкретни. Това винаги гарантира ус пех, какъвто днес действително ще имате. Мнозина ще получат известие, което ще ги зарадва. За други контактите са на първо място, включително и любовните. Възможни разочарования.

СКОРПИОН

Консерватизмът надделява при Скорпионите, но това не е лошо като стил на работа. Някои от вас ще бъдат твърде респектиращи за околните. Тази позиция ви осигурява възможности за нови придобивки, които ще последват във връзка с контактите. Не демонстрирайте несериозно отношение в работата.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са действени в понеделник и върху това се основава техният успех, но трябва да лишат експанзията си от грешни ходове. Категоричен успех ще имате на работното място. При някои бизнес мени не са изключени пътувания, които водят до нови реализации. Ус пешни делови разговори и партньорства. Днес ще получите отговор на въпрос, свързан със заплащане на труда ви.

КОЗИРОГ

Добър е понеделник за Козирозите, но някои от тях няма да го възприемат като такъв. Вероятно са влю бени или имат за разре- шаване лю бовни проблеми, които хвърлят негативна сянка както върху самочувс твието, така и върху дейнос тта им. Контактите при някои са от изключителна важност днес, ще се решават бъдещите ви бизнес интереси.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите могат да постигнат намеренията си днес, ако разчитат единствено на личната си активност и делови възможности. Доста изразителни сте и вероятно повечето от вас ще насочат усилията си само натам. Няма да липсват нови възможности за финансови придобивки или за реализация. Здравен медиатор ще разреши някакъв ваш проблем.

РИБИ

За Рибите понеделник е един от най-успешните им дни в последно време. Разчитайте на личните си възможности и активност и те ще допринесат за разрешаването на всички текущи въпроси. Трудности ще имате с пътуване, ако е възможно, отложете го. Бизнес мените ще отстранят възникналите проблеми само и единствено с помощта на хора, с които имате общ бизнес.
 

Добавете Вашия коментар

TOP