Хороскоп за 19 април! Ужасен ден чака 2 зодии

19 Април 2018 | 06:51
0 коментара
Любопитно

Овен 21 март – 20 април

Ще успеете във всяко начинание, ако проявите творческа активност и не се отказвате от целта независимо каква е първата реакция на околните. Този ден е проверка на това докъде може да стигнем. Не се оплаквайте, а действайте. Пътувайте, търсете ново място за развитие и внедряване, нови партньори и обекти, към които да насочите дейноста си. Противопоказно е да се спазва диета. Няма да напълнеете. Навлизаме в период на пречистване. Не сдържайте сълзите, кажете си каквото ви тежи.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за старт на нови инициативи, за срещи с бъдещи и настоящи партньори и за сключване на нови договори. Търсете нови пазарни ниши, в които да се внедрите. Отстоявайте принципна политика, гонете високи цели и идеали. Вдигнете глава, не се отказвайте да постигнете по един или друг начин това, което искате. И ако ви откажат на едно място, опитайте пак на същото или на друго място. Движете се оптимистично, мислете и действайте реалистично. Не предавайте доказаните във времето приятели. Чакайте предложение от далече.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Сега е момента за активни делови и творчески начинания и занимания. Всичко предприето в момента ще тръгне по правилата, ще ви обезпечи с нови и договори и стабилни доходи. Бъдете лоялни и верни на принципите си. Ако предадете някого, не се изненадвайте, че ще ви предадат. Честността в момента е най-добрата политика. Не си кривете душата, не заблуждавайте, за да не ви заблудят. Пригответе си богата трапеза. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще уредите документи, ще извадите разрешителни, ще се разберете с шефове и колеги по спорни въпроси. Играйте принципно и отговорно. Може да постигнете много в различни посоки. Ще разрешите непритен юридически казус. Може да получите дължими услуги и средства. Не се страхувайте да влезете в битка за защита на права и лични интереси. Бъдете настъпателни, не приемайте откази и в любовта. Оставете се на инстинктите и ако тръгнете случайно в дадена посока продължете, уточнете чувствата и отношенията си.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Планирайте активни мероприятия, уредете си делови срещи и преговаряйте по интересуващите ви въпроси. Може да сключите перфектния договор и да получите достъп до важни места, позиици и средства. Кандидатствайте по спонсорски програми. Ще ви се обаждат с изгодни предложения и покани. Днес не се пълнее, диетите са противопоказни. Богатата трепеза ще предразположи към откровени разговори. Споровете ще се решат, отношенията ще се изгладят. Но на друго ниво ще се водят битки и ще се разпределят територии на влияние.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените във втората декада ще постигат всичко по трудния начин. Ще водите тежки битки. Ще трябва да се доказвате повече от другите и да поемате трудно изпълними ангажименти. Може да започнете допълнителна работа. Другите ще се издигат и получават повишение, а вашите доходи ще растат поради поетата извънредна работа и несвойствени ангажименти. Урокът е, че не трябва да се бориш за каква да е работа, а за такава, която дава адекватно заплащане за положения труд. Предстоят тежки преговори. Не спазвайте диети.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Пътувайте проведете разговори на място, сключете нови договори и подновете старите. Не ви трябват посредници. В живота ви ще се появи неочакван благодетел. Ще спечелите конкурси и търгове, ще намерите необработено поле за инвестиции. Конкуренцията е на ниво. Не се отказвайте от битката, сменете подхода и тактиката. Ще си спечелите доверен съюзник, ако защитите нечий интерес и достойнство. Днес не се пълнее, хапнете си без ограничения. Не се ограничавайте и в чувствата, бъдете с любимите на сърцето ви хора.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всичко предприето днес ще носи късмет и възможност да се внедрите на престижно място при по-добро заплащане и условия на работа. Активирайте се максимално, проведете разговори с хора, които могат да ви помогнат и подкрепят в пътя напред. Оставете инстинктите да ви водят. Ако несъзнателно наберете нечий номер, обадете се и може да имате взаимни ползи. Гонете високи цели и идеали, не правете компромиси с разбиранията и метода си на работа. Не забравяйте, че днес не се пълнее. Хапнете си добре, радвайте се на живота.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Както и да постъпите днес ще засегнете нечии интереси. Група хора ще се обединят срещу вас. Пригответе се за битка, поставете условията си и не позволявайте да ви подтискат. Ще се сдобиете с неочакван благодетел, ако защитите нечие достойнство и здраве при непредвидени и тежки обстоятелства. Оформят се два лагера в живота и на работното ви място. Не се опитвайте да ги помирявате и сдобрявате. Дайте на всекиму това, от което има нужда и се опитайте да вземете своето. Пътувайте, търсете директни контакти.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за активни и творчески начинания, за старт на нова бизнес инициатива, за среща с бъдещи и настоящи партньори и за подписване на нови договори. Ще се водят тежки битки за пари, права и територия на влияние. Каквото уредите ще стабилизира материалното ви положение и ще даде стимул за бъдещето. Съберете се с важните хора на богата трапеза. Днес не се пълнее, а доброто похапване ще развърже езици и банкови сметки. Преговаряйте за бъдещи инвестиции и спонсорски проекти. Утре чакайте вест и от чужбина.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Стартирайте нови бизнес проекти, подпишете нови договори и си гонете интереса по всички линии. Предприетото в момента ще ви издигне на челни позиции в бизнеса и в обществото, ще помогне да платите старите сметки, а и за бъдещите да не се безпокоите. Излизате от период на проблеми и грижи и дано вече дишате по-спокойно. Ще се обаждат бъдещи и настоящи клиенти, ще се навърже върволица от поръчки, от желания за съвместна работа и изяви. Не е ден за диети.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Обърнете по-голямо внимание на храната. Не се ограничавайте, диетите са противопоказни и разболяват. Родените във втората декада ще бъдат притиснати с ангажименти и срокове. Потърсете нови съюзници и разпределете работата в семейството. Ще ви е трудно да се справяте с всичко. Не се разпилявайте, карайте нещата по степен на важност. Реализирайте самостоятелно идеите, от които има шанс да се печели в бъдеще. Конкуренцията ще се възползва, ако не защитите продуктите на интелектуалния си труд.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. До края на годината може да преминете в нова среда, на нова работа или да приключите определен етап от обучението си. Старите връзки и приятелства ще останат в миналото. Това е година, в която излизате от детството или от младоста, отговорностите ви нарастват, няма да имате време за забава.

Днес и утре ще се раждат диктатори, както и в миналото се е случвало. Родените днес ще бъдат известни, активни и продуктивни. Ще се носят на гребена на вълната, ще управляват и насочват общественото мнение, ще ръководят големи групи хора и интересите на цялата ви фамилия. Никой няма да може да им се опълчи.

Заченатите днес ще започнат от нулата и ще стигнат върхове в икономическия си и политически растеж, но може да паднат и от високо. Не пийте алкохол, ако ще правите бебето.

Добавете Вашия коментар

TOP