Хороскоп за 18 октомври!

18 Октомври 2018 | 07:31
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

В чет­вър­тък ва­ши­те де­ла ще се раз­вият бла­гоп­рия­тно, а за мно­зи­на денят е на­ча­ло за прео­дол­ява­не на до­се­гаш­ни­те гри­жи и нес­го­ди. В служ­ба­та ви нас­тъп­ва пром­яна, коя­то съз­да­ва доб­ри ус­ло­вия за ва­шия нап­ре­дък и за по­ви­ша­ва­не на ма­те­риал­но­то бла­го­със­тоя­ние. Не вярвай­те на обе­ща­ния, а тър­се­те гра­ни­ци.

ТЕЛЕЦ

При Тел­ци­те се за­беля­зва раз­движ­ва­не днес, под­кре­пе­но не са­мо от же­ла­ние за ус­пех, но и от реал­ни сти­му­ли, кои­то ви да­ват пра­во­то да раз­чи­та­те на доб­ро раз­ви­тие на де­ла­та. Днес ще по­лу­чи­те ясно­та по оп­ре­де­лен въп­рос, ка­то тя ще ви да­де мо­щен тла­сък за ре­зул­тат­ни дей­ствия.

БЛИЗНАЦИ

Спо­коен чет­вър­тък за Близ­на­ци­те, ма­кар че няма да без­дей­ства­те. Днес е въз­мож­но да ви бъ­де поис­кан па­ри­чен заем, но вни­ма­вай­те, по­до­бен жест нап­ра­ве­те са­мо за бли­зък чо­век. Вне­се­те хар­мо­ния в от­но­ше­ния­та с парт­ньо­ра си, въз­мож­но са­мо на ос­но­ва­та на от­стъп­ки и взаим­ни ком­про­ми­си.

РАК

В чет­вър­тък Ра­ци­те са с пе­че­лив­ши въз­мож­нос­ти. Но не всич­ки ще ос­та­нат на­пъл­но за­до­во­ле­ни от раз­ви­тие­то на де­ла­та си. Ва­жен дял от днев­на­та ви дей­ност са кон­так­ти­те, кои­то в поч­ти всич­ки слу­чаи ще ви от­крият но­ви въз­мож­нос­ти за пе­чал­би. Раз­чи­тай­те еди­нстве­но на се­бе си.

ЛЪВ

Ин­туи­ция­та ви е за­си­ле­на и мо­же­те без съм­не­ние да се об­лег­не­те на нея за дей­ствия­та си през деня. Ако тя ви съ­вет­ва да бъ­де­те тър­пе­ли­ви и наб­лю­да­тел­ни, е доб­ре да се под­чи­ни­те, за­що­то чет­вър­тък има свой­ствен из­раз за ва­шия зо­диа­ка­лен знак. На Лъ­во­ве­те днес мно­го ще им вър­ви.

ДЕВА

В чет­вър­тък Де­ви­те ще имат по­вод да бъ­дат до­вол­ни от де­ло­ви­те ус­пе­хи, кои­то са в със­тоя­ние да пос­тиг­нат в служ­ба­та, при кон­так­ти или на лич­но ни­во. Дей­ствия­та ви трябва да бъ­дат съоб­ра­зе­ни с око­лни­те и за по-пъ­лен ус­пех е на­ло­жи­тел­но да нап­ра­ви­те пром­яна у се­бе си. Оча­квай­те гос­ти.

ВЕЗНИ

От­зив­чи­ви и то­ле­ран­тни са Вез­ни­те днес, но и мал­ко нос­тал­гич­ни. На ра­бот­но­то си място бъ­де­те по-кон­цен­три­ра­ни, за­що­то пра­ви­те ло­шо впе­чат­ле­ние на раз­сея­ни и не­пъл­но­цен­ни ра­бот­ни­ци и то­ва мо­же да ви съз­да­де проб­ле­ми. Раз­сея­нос­тта ви е плод на по­ви­ше­на емо­цио­нал­нос­т.

СКОРПИОН

Из­глеж­да­те дос­та ста­бил­ни в на­ме­ре­ния­та и стре­ме­жи­те си днес, а мно­зи­на от вас са убе­де­ни, че ще ус­пеят да объ­рнат хо­да на съ­би­тия­та. Не ви лип­сват въз­мож­нос­ти да пос­тиг­не­те на­ме­ре­ние­то си. Денят е мно­го под­ходящ за при­до­бив­ки по слу­жеб­на ли­ния.

СТРЕЛЕЦ

Усе­ща­не­то за за­гу­ба е зав­лад­яло мно­зи­на от Стре­лец и у някои да­же съз­да­ва зна­чи­тел­ни неу­добс­тва. Но денят ви да­ва въз­мож­нос­ти за пе­чал­ба на ра­бот­но­то място, къ­де­то трябва с по-гол­ямо вни­ма­ние и кон­цен­тра­ция да се зае­ме­те с из­вър­шва­не на пла­ну­ва­на­та ра­бо­та. Не раз­чи­тай­те на чуж­да по­мощ, справяте се сами блестящо със задачите си.

КОЗИРОГ

Око­ло вас ста­ват из­вес­тни тран­сфор­ма­ции, кои­то ще ока­жат съот­вет­но­то въз­дей­ствие вър­ху лич­нос­тта ви, по-ско­ро вър­ху на­чи­на ви на кон­так­ту­ва­не с око­лни­те – в служ­ба­та и об­щес­тво­то. Про­ме­ни­те не са не­га­тив­ни, а ще ви на­ка­рат да уве­ли­чи­те дис­тан­ция­та си от дру­ги­те. Па­зе­те се от зло­по­лу­ки, бързо идват, но бавно минават.

ВОДОЛЕЙ

Чет­вър­тък по­ви­ша­ва нер­вно­то нап­ре­же­ние на Во­до­леи­те и не е из­клю­че­но да има­те неп­рия­тни сло­вес­ни стъл­кно­ве­ния с ва­ши про­тив­ни­ци. Ни­що оба­че не мо­же да раз­кла­ти ва­ша­та ста­бил­ност или да пов­ли­яе от­ри­ца­тел­но вър­ху про­фе­сио­нал­на­та ви неп­ро­би­вае­мост. Ав­то­ри­те­тът в служ­ба­та ви рас­те, очаквайте повишение.

РИБИ

Не се от­пус­кай­те и не ос­тавяй­те то­зи ден да пре­ми­не без ва­ша­та дей­на на­ме­са в слу­жеб­ни­те или дру­ги де­ло­ви от­но­ше­ния, от кои­то сте за­ви­си­ми. Вие чес­то сте па­сив­ни зри­те­ли на съ­би­тия, в кои­то лич­но уча­ства­те. Чет­вър­тък пос­тавя изи­сква­не­то към вас да бъ­де­те твър­ди в от­стоя­ва­не на лич­ни­те си по­зи­ции, които са леко поразклатени.

Добавете Вашия коментар

TOP