Хороскоп за 17 май

17 Май 2019 | 07:09
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Петък е ден с много ангажименти за Овен и най-вероятно ще съумеете да се справите с всичко. Едно запознанство може да изиграе ролята на ползотворно партньорство в бизнеса. В службата някой ще ви направи услуга, възползвайте се. Все пак не бива по никакъв начин да насилвате възможностите, които ви се предлагат.

ТЕЛЕЦ

В делово отношение петък не е никак лек и не сте предпазени от ядове. Очакват ви големи неприятности. Трябва да запазите самообладание и да действате според обстановката. Не подхождайте емоционално към задачите си. Избягвайте да налагате мнението си.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаци петък е спорен ден. Много добро развитие могат да намерят вашите лични дела днес, както и онези, отнасящи се до деловия живот. Но трябва да се приготвите за усилена дейност – в смисъл, че ще бъдете претоварени с работа. Не проявявайте недоволство на работното си място, може да се изтълкува неприятно. 

РАК

Огромни са ангажиментите в петък за повечето от Рак, но радостното е, че делата ви се развиват изключително успешно. Добри възможности ще имате на работното си място и на някои от вас ще бъде предложено по-високо възнаграждение. За голяма част от знака се забелязват влиятелни протекции от страна на началници. 

ЛЪВ

В петък за Лъв се очертават както лични проблеми, така и по отношение на деловия живот. Ще се справите с тези, които се отнасят до деловия ви живот. Ще получите приятни съобщения по интересуващи ви въпроси и в тази връзка е важно да приключите поет ангажимент. Не се поддавайте на провокации, възможни са загуби. 

ДЕВА

Напрегнат е петък за Девите, мерете силите и възможностите си, преди да предприемете нещо. Само с добре обмислени действия и без избързване ще постигнете желаните резултати. Денят е успешен за пътуване или за реализация. Отнасяйте се с голямо внимание към въпроси, отнасящи се до договориране. 

ВЕЗНИ

За Везните петък е добър и не сте далеч от положителни постижения. Такива са възможни в деловата област или по въпроси от лично естество. Не бива обаче да се ангажирате с финансови дела, тъй като те могат да се окажат губещи за вас. При някои е възможно по-остри отношения с партньорите. Обърнете се за съвет към приятел. 

СКОРПИОН

Денят ще бъде тежък в делово отношение, но заедно с него си отива една натоварена седмица. Днес мнозина от вас са готови да се заемат с нови дела и не са изключени контакти и преговори по въпроси, свързани със съвместна работа. Полагайте по-голяма грижа за здравето си, тъй като възможността да се разболеете е налице. 

СТРЕЛЕЦ

За мнозина петък се свързва с нови проекти и силна амбиция за осъществяването им, но не избързвайте. Възможни са някои недотам благоприятни стечения на обстоятелствата, отнасящи се до службата ви, като конфронтация с началници или ръководители. Внимавайте, не допускайте обстоятелствата да действат против вас. 

КОЗИРОГ

Петък е добър за финансови дела, които ще се увенчаят с добра печалба. Известни противоречия са възможни с някои от приятелите ви и затова е добре да избягвате контактите им днес. Показателен факт е, че делата ви ще заемат положително развитие. Постарайте се да изгладите отношенията с брачния си партньор. 

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, днес работният ви ден ще бъде много тежък. Ще се сблъскате с много проблеми и по всяка вероятност те ще ви изтощят. Действайте по-умерено и не разчитайте много на чужда помощ. В други отношения петък е много добър от гледна точка на финанси. Бизнесмените могат днес да променят нещо в начина си на работа. Известни промени в дома ще подействат обнадеждаващо за вас.

РИБИ

Петък е свързан с вашата реализация и пълнота по много въпроси, които имат отношение предимно към деловата сфера и се отнасят до договорни ангажименти или професионална изява на деня. Навсякъде може да постигнете голям успех, но лошото е, че самите вие не се чувствате добре. Днес ще получите приятно съобщение. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

Добавете Вашия коментар

TOP