Хороскоп за 16 юли

16 Юли 2019 | 08:11
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Във втор­ник се на­ла­га Ов­ни­те да бъ­дат дос­та вни­ма­тел­ни. Мно­зи­на ще имат неп-рия­тнос­ти в служ­ба­та си, от кои­то ще бъ­де за­сег­на­то до­ри чес­то­лю­бие­то им. Та­ка ще стиг­не­те до пла­но­ве за пром­яна на ра­бо­та­та и някои ще за­поч­нат тър­се­не­то на но­ва ра­бо­та. Не из­бър­звай­те с по­доб­ни на­ме­ре­ния.

ТЕЛЕЦ

По­ло­же­ние­то на Тел­ци­те във втор­ник не е бла­гоп­рия­тно. Ва­ши­те проб­ле­ми са лични, про­фе­сио­нал­ни и във връз­ка с биз­нес. Най-важ­но­то е да не из­бър­зва­те с дей-ствия, а тър­пе­ли­во да из­ча­ка­те раз­ви­тие­то на съ­би­тия­та, за да от­реа­ги­ра­те по пра­вилен на­чин. Мно­зи­на от Тел­ци­те са склон­ни да пос­тиг­нат из­вес­тни при­до­бив­ки с изма­ма.

БЛИЗНАЦИ

В жи­во­та на Близ­на­ци­те бур­но нав­ли­зат про­ме­ни. За­поч­ва нов ци­къл, кой­то има по­ло­жи­тел­на про­фе­сио­нал­на ха­рак­те­рис­ти­ка за вас. На мно­зи­на им пред­стои пром-яна на ра­бо­та­та. Тя ще ста­не съв­сем нео­чак­ва­но. Днес е доб­ре да се със­ре­до­то­чи­те вър­ху про­фе­сио­нал­ни­те си проб­ле­ми.

РАК

Втор­ник е емо­цио­на­лен ден и ще из­жи­вее­те как­то прия­тни, та­ка и неп­рия­тни мо-мен­ти. Проб­ле­ми­те се от­насят до служ­ба­та ви, къ­де­то ще бъ­де­те зат­ру­па­ни с ан­гажи­мен­ти. На всич­ко от­го­ре денят не е спо­рен и за­да­чи­те ще ос­та­нат не­ре­ше­ни. Но из­вън служ­ба­та ви оча­кват за­бав­ле­ния и ве­се­ло пре­кар­ва­не на ос­та­тъ­ка от деня.

ЛЪВ

С при­пов­диг­на­то нас­трое­ние сте днес, но то­ва не из­ключ­ва поя­ва­та на проб­ле­ми. В по­ве­че­то слу­чаи те са лич­ни. Ако по­ло­жи­те необ­хо­ди­ми­те уси­лия, денят ще бъ­де по­зи­ти­вен. Тук ста­ва въп­рос за ва­ши­те ан­га­жи­мен­ти, за­що­то мно­зи­на ще бъ­дат услуж­ли­ви към ко­ле­ги­те си за смет­ка на своя­та ра­бо­та.

ДЕВА

Де­ви­те са по­тис­на­ти и нер­вни във връз­ка с все още не­раз­ре­ше­ни­те проб­ле­ми. За съ­жа­ле­ние звез­дни­те прог­но­зи не са във ва­ша пол­за. Има проб­ле­ми, кои­то мо­гат да се осъ­щест­вят по-бър­зо чрез на­ме­са­та на ви­со­кос­тоящ чо­век. Ако има­те въз­можност да се въз­пол­зва­те, нап­ра­ве­те го, ре­зул­та­ти­те ще бъ­дат по­ло­жи­тел­ни.

ВЕЗНИ

За Вез­ни­те втор­ник е бла­гоп­рия­тен. Проб­ле­ми­те, с кои­то е въз­мож­но да се сблъс-ка­те днес, ще раз­ре­ши­те ус­пеш­но чрез по­мощ­та на прия­тел. Ве­роя­тно то­ва е чо­век, с ко­го­то ра­бо­ти­те на ед­но и съ­що място, за­що­то ще има от­но­ше­ние към профе­сия­та ви. Труд­нос­ти се оче­рта­ват и при биз­нес­ме­ни­те.

СКОРПИОН

При мно­зи­на от Скор­пио­ни­те се наб­лю­да­ват ос­три фи­нан­со­ви проб­ле­ми. Но има­те реал­ни из­гле­ди за справ­яне, за кое­то ще ви по­мог­не и бли­зък чо­век. Ста­ва въп­рос за се­риоз­на ра­бо­та, коя­то за мно­зи­на е до­пъл­ни­тел­на към тра­ди­цион­ни­те про­фе­сионал­ни ан­га­жи­мен­ти. Мно­го от Скор­пио­ни­те мо­гат да раз­чи­тат на прия­тел­ска подкре­па.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрел­ци­те са при­тис­на­ти от неп­рия­тнос­ти. Не е из­клю­че­но тяхно­то на­ча­ло да е от пре­диш­ни­те дни, но днес те са дос­та се­риоз­ни за мно­зи­на. Доб­ре е да се зае­ме­те с раз­ре­ша­ва­не­то им. Приемете, че някои неща не зависят от вас и потърсете компетентна помощ. Мо­же­те да се над­ява­те на чо­век, с ко­го­то ще се за­поз­нае­те, същият ра­бо­ти във ва­шия бранш.

КОЗИРОГ

Във втор­ник Ко­зи­ро­зи­те ще нап­равят опит за раз­ре­ша­ва­не на някои ста­ри проб­леми. Поч­ти не­въз­мож­но е се­га да се го­во­ри за ус­пех. Той мо­же да нас­тъ­пи по-къс­но. Ука­за­тел за то­ва вре­ме ще са про­ме­ни­те, кои­то ще нас­тъпят в служ­ба­та ви. Ще ви да­дат по­ле­зен съ­вет, от­насящ се до ан­га­жи­мен­ти­те и прак­ти­чес­ка­та дей­ност. Полезен ход ще направите, ако се сдобрите с половинката си.

ВОДОЛЕЙ

По някои важ­ни про­фе­сио­нал­ни въп­ро­си Во­до­леи­те трябва да пред­прие­мат дей­ствия, кои­то е не­въз­мож­но да из­вър­ши­те без под­кре­па. Ще я по­тър­си­те от влия­те­лен чо­век. За съ­жа­ле­ние ще ви бъ­де от­ка­за­но. Но не се ого­рча­вай­те, а потърсете друго решение. Ще се справите, но не без ядове. То­зи от­каз има свое­то зна­че­ние за вас ка­то на­ча­ло на нов пе­риод за пром­яна.

РИБИ

Ри­би­те днес са при­тес­не­ни от­нос­но про­фе­сио­нал­ни­те си де­ла и из­пъл­не­ние­то им. На­ли­це са мно­го преч­ки, кои­то ви ли­ша­ват от въз­мож­нос­тта за пред­ва­ри­тел­на прецен­ка. Но те не са неп­рео­до­ли­ми. Най-доб­ре ще ус­пее­те, ако обе­ди­ни­те уси­лия­та си с ко­ле­га и ги от­стра­ни­те заед­но. За дру­ги се на­ла­га да пъ­ту­ват слу­жеб­но, предстои ви да вземете важно решение.

Добавете Вашия коментар

TOP