Хороскоп за 14 май! Ужасен ден за 4 зодии

14 Май 2018 | 07:35
0 коментара
Любопитно

През този ден любимият човек на Овните няма да разбира от шеги, а представителите на Раците от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии.

Овен

  През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се разберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение. 

Телец

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения. 

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне - лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” - „Хубава жена”, например...

Дева

Всяка, даже и най-незначителната хитрост , ще бъде възприета от Вашия любим човек „на щик”. Затова се постарайте днес да сте максимално честни и избягвайте всякакви двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?   

Везни

Вътре във Вас се извършва борба между желанието да се окажете в центъра на всеобщото внимание и това, поне за малко да се усамотите. Дайте си време, за да се ориентирате в своите чувства и не се опитвайте да направите избора си колкото се може по-скоро. Ако Ви поканят на някакво многолюдно мероприятие, не бързайте да го приемате или отказвате. Опитайте се да се почувствате комфортно в това състояние на неопределеност - то стимулира появата на много нови идеи.

Скорпион

Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец

Сменете днес ролите със своята половинка. Нека тя сега ръководи всички Ваши действия, а Вие безпрекословно да се подчинявате. Или обратно, опитайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за когото всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, колко е сложно за Вашия любим човек да живее с Вас?

Козирог

Просто с нетърпение очаквате тази вечер, не е ли така? Какво пък, за това имате всички основания, особено като се има предвид, че утрото и денят ще бъдат много забързани. Направете всичко необходимо, за да изпълните своите задължения към другите, но запазете и малко енергия, за да изпълните и задълженията си към себе си. Нали знаете, какво се говори за онези, които само работят и работят, а никога не почиват?...

Водолей

Днес с учудване ще откриете, че Вашия любим човек всъщност е доста по-интересен от това, което Вие сте смятали. С него може да се поговори на най-неочаквани теми и да получите отговори на такива въпроси, на които въобще не сте и очаквали .

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придружите, докато се качи в таксито.
 

Добавете Вашия коментар

TOP