Хороскоп за 14 февруари

14 Февруари 2020 | 07:51
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

В петък Овните е хубаво да избягват противоречията с колеги през работния ден. Бъдете бдителни за собственото си служебно място, защото във вашия делови живот се извършват промени. В този смисъл противоречията или опитът на някои да заемат по-предни позиции може да се окажат твърде неприятни.

ТЕЛЕЦ

Телците са агресивно настроени и днес не е изключено да последва неприятен сблъсък между вас и околните. Причините за такива действия се свързват с деловия ви живот, но ще бъде по-добре, ако успеете да предотвратите избухването на скандал или нечия невъздържаност.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците петък е успешен, защото могат да разчитат на печалби. Приходите ви ще дойдат чрез личната ви инициативност и активност. Неприятности можете да очаквате на работното си място, но това има отношение само към несвършена работа. Трудности ще срещнат пътуващите професионално.

РАК

Раците имат доста проблеми. Те са финансови, домашни и по отношение на деловите контакти. Днес ще бъде доста трудно да се справите с някои от тях. Преплитането им може да дойде по линия на вашите обществени контакти или чрез намесата на други хора. Днес повечето от вас са любовно настроени.

ЛЪВ

Петък ще бъде тежък ден за вас. Най-трудно ще осъществите срещите си днес. В делово отношение повечето от Лъвовете са пренапрегнати и някои дори не крият агресивността си. Не бързайте да заявявате собствените си позиции във вашата служба или бизнеса, с който сте заети. Неудобството произтича от протичането на промени.

ДЕВА

В петък Девите ще имат големи трудности. Може би не е необходимо да се споменава, че основният проблем е финансовият, но мнозина от вас не действат по най-правилния начин за реализацията си в тази насока. Важни контакти ще имате и в никакъв случай не трябва да пренебрегвате нито един от тях.

ВЕЗНИ

Необходимо е да действате по-търпеливо по задачите, които ви определя деловият петък. Само така ще успеете да решите това, което засега ви се струва страшно проблематично. Много добър резултат ще дадат контактите ви. Активизирайте се и действайте конкретно само по въпросите, които ви вълнуват.

СКОРПИОН

Добър петък за Скорпионите, но едновременно с това ги задължава да бъдат активни по всички задачи през деня. Възможностите ви са финанси, професия и бизнес. По отношение на професионалния живот някои от вас изживяват неприятности, но те ще приключат доста скоро. Денят не е добър за подписване на договори.

СТРЕЛЕЦ

Петък е полезен ден за Стрелците. Имате добра професионална нагласа и ако съумеете да разгънете силите си, което никак не е трудно, ще пожънете успех. Денят е изключителен за контакти. При някои от вас са налице придобивки, които имат отношение към дома, а за други те са лични. През деня в професионален план се очертава някаква загуба, по-скоро сте забравили да предадете важно съобщение и оттам следват проблеми.

КОЗИРОГ

Всичко днес може да бъде твърде успешно за вас, ако съумеете да се справите с агресивния си модел на поведение. Всъщност търпите промени и е хубаво да го осъзнаете, за да овладеете енергията си и да я канализирате за разрешаване на делови въпроси. Засилва се семейната хармония. Взаимоотноенията с половинката ви се подобряват, но не разваляйте всичко с непрекъснати натяквания и мърморене.

ВОДОЛЕЙ

Петък е добър ден за всички Водолеи, но най-положителен той е за бизнесмените. Оттук става ясно, че ще постигнете печалби или някои ще могат безпрепятствено да образуват съюз с други хора за дадена професионална работа. Не давайте обещания, които нямате намерение да изпълните. Ще получите същото отношение, което няма да ви бъде приятно. Печеливша е позицията ви и в сферата на любовта и днес ще си го докажете.

РИБИ

Деловият ден на Рибите е позитивен. Имате прекрасни професионални възможности, които дават право на много от вас да разширят дейността си или да заемат по-добра позиция от сегашната. Други от Риби ще съумеят да разрешат проблем, който ги е тормозил отдавна, с помощта на колеги. Някои от вас няма да могат да скрият агресията си и тя просто ще стане видна при провеждането на деловите контакти.

Добавете Вашия коментар

TOP