Хороскоп за 13 юни! Любовни проблеми за три зодии

13 Юни 2018 | 07:46
0 коментара
Любопитно

Овен  Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства. 

Телец Денят е благоприятен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съюзници не Ви свързват само чувства, но и общи цели, сътрудничеството ви ще има големи шансове за успех. Възможни са усложнения при опитите за свързване с хора от далече. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към онези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не веднъж да Ви оказвали подобни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете мерки за опазване на здравето и поддържане на добро самочувствие. 

Близнаци Вашата увереност в себе си ще се окаже днес много полезна, когато днес се наложи да се намесите в някаква ситуация и да действате решително. У пъзела не достигат елементи, които са именно у Вас. Ще спасите положението и това незабавно ще Ви направи звезда. Всичко това се случва за да Ви се покаже, че ако искате всичко да се свърши правилно, понякога се случва да направите това сами. Наистина ще усетите приятно вълнение, тъй като идват куп интересни неголеми проекти. Днешната Ви активност е идеална подготовка за следващите няколко седмици.

Рак Ако Ви се струва, че някой представител на противоположния пол изпитва към Вас по-топло и по-силни чувства, отколкото би Ви се искало, постарайте се да пресечете това от корен: или поискайте от него нещо съвсем друго, или просто му обяснете, че чувствата му са се проявили в неточно време на неточно място. 

Лъв На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, дори и да идва от непроверен източник. Това може да доведе до сериозни неприятности и големи загуби. Важно е, да прекарате нощта спокойно, защото именно по това време натрупвате енергия за цялата следваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през следващите дни, и значително ще снижи работоспособността Ви.

Дева Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни Този ден ще бъде за Вас доста успешен. Това ще Ви позволи да изгладите разногласията си с деловите партньори и да затвърдите своите професионални позиции, като завършите успешно работата си над някакъв важен проблем. Първата половина на деня е време, което трябва да прекарате максимално ефективно, тъй като именно по това време може да постигнете най-добри резултати. Вечерта пък ще бъде подходяща за почивка, спокойно прекарване на времето и за откровено безделничене. Не се обвинявайте в мързел, ако не Ви се занимава с домашна работа. Да възстановите силите си - и физически, и душевни, сега е изключително важно. 

Скорпион Сътрудничеството днес е много важно. Само че обединяването на своите с чуждите идеи, ще се окаже много трудна работа, тъй като нивото на Вашата енергия се колебае по най-непредсказуем начин. Без каквото и да било стеснение казвайте онова, което мислите, но също така и внимателно се вслушвайте в онова, което хората мислят за Вас. Изцяло можете да избегнете усложненията, възникващи при контакт лице в лице. За какво тогава са телефона и електронната поща? 

Стрелец В това, което ще каже Вашата половинка днес, няма да има никакъв подтекст! И даже не се опитвайте да го намерите. Ще Ви кажат точно толкова, колкото мислят: нито дума повеч, нито дума по-малко. Затова ако изведнъж откриете в казаното таен смисъл, просто ще се дължи на голямата Ви фантазия...

Козирог Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей В живота на Вашия любим човек се е повил проблем, който той може да реши само с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се помага, е сложно да кажат не само звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат разбират всичко и без думи...

Риби Днес общуването Ви с другите хора ще бъде за Вас много леко и непринудено и почти никой няма да може да Ви изкара извън себе си, стига само това да не се отнася за загубата на любимия Ви отбор(това се отнася и за жените) ! През този ден децата смело могат да задават различни пикантни въпроси, Вие ще знаете всички отговори и ще съумявате да ги подадете по най-подходящия начин.

Добавете Вашия коментар

TOP