Хороскоп за 12 септември

12 Септември 2017 | 07:22
0 коментара
Любопитно

ОВЕН
Спокойно започвате вторник и у мнозина доминира настроението за работа. Денят е плодотворен и носи печалби, добри новини и успехи в бизнеса. Внимавайте в отношенията с колегите в службата, възможно е да се стигне до сблъсъци по материални причини и конфронтация.

ТЕЛЕЦ
Неудобен вторник за делова дейност при Телците. Не ви липсват възможности за реализиране на плодотворни стъпки и дори за печалби, но дейността ви ще бъде крайно ограничена поради странични обстоятелства, които няма да ви позволят свободна изява. Бъдете внимателни!

БЛИЗНАЦИ
Вторник е приятен, положителна е равносметката ви в много насоки – делова дейност, контакти, самочувствие и здраве. Само по отношение на съдебни дела ще ви изневерява късметът, но за да имате друга, по-добра възможност, необходимо е и да отложите разглеждането им.

РАК
Голямо е днес вашето напрежение. Емоционалната ви енергия търси начин да бъде изразена. Положителната й изява ще бъде градивна, а отрицателната – разрушителна. Във всички случаи запазете спокойствие и самообладание в службата си. Не е изключена конфронтация с колегите.

ЛЪВ
Днес Лъвовете ще получат неочаквана новина, която има отношение към професията им – не се притеснявайте. Всичко ще се уреди по най-добрия начин и без особени сътресения. Тя ще има личен характер. С търпение от ваша страна нещата ще се изгладят. Очаквайте придобивки!

ДЕВА
Малко объркано започва вторник за вас още у дома. В службата ще се сблъскате с нови ядове. Възможно е да не са толкова сериозни, но повечето Деви ще бъдат обхванати от нервност поради неяснотата и невъзможността да се ориентират и да изберат правилната позиция.

ВЕЗНИ
Неспокойни сте днес и това увеличава многократно възможността да допуснете грешки. На професионално равнище пропуските ви заплашват и ще се подчините на съществуващите условия, дори да не ви допадат. Съблюдавайте толерантността, за да избегнете нежелана развръзка.

СКОРПИОН
Днес професионалната и делова дейност са силно застъпени при вас и времето ще премине неусетно. Някои от Скорпионите ще бъдат активни, докато други ще търсят спорове, противоречия и конфронтиране с околните. Не са изключени хубави професионални новини.

СТРЕЛЕЦ
Вторник не е добър за вас и трябва да бъдете много внимателни сега. Най-добре ще бъде да не давате мнението си за нищо, а да се стремите да останете незабелязани в службата. Само присъствието ви може да се окаже причина за вашите недоброжелатели да ви навредят. Очаквате някакво известие, свързано със служебните ви ангажименти. Отговорът ще е положителен за вас.

КОЗИРОГ
Благоприятно ще се развият вашите дела във вторник и мнозина ще научат за безуспешните опити на своите противници, насочени към вас с цел да ви злепоставят. В това отношение сте защитени и не е необходимо да правите нищо особено. Професионалният ви ден ще е спорен, успешно ще завършите задачите си за деня, възможностите ви за справяне са сигурни.

ВОДОЛЕЙ
Несъвсем добре се чувствате днес във физическо отношение и за някои от вас това може да се окаже начало на здравословно неразположение. Денят има лек негативен нюанс и известно раздразнение ще ви пречи да действате в положителна насока. На работното място ще се наложи да направите компромис от лично естество, но не се доверявайте излишно.

РИБИ
Днес Рибите ще бъдат затормозени повече от обикновено. Сякаш сте попаднали в някакъв лабиринт, от който няма измъкване, и вече по инерция се движите без посока. Сега е най-важно да решите какви точно са намеренията ви и да си изработите план как да постъпите. Днес в службата ще злословят по ваш адрес, не отвръщайте гневно на нападките и запазете спокойствие.

Добавете Вашия коментар

TOP