Хороскоп за 12 юли

12 Юли 2019 | 06:55
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Последният работен ден на тази седмица ви изправя пред трудности, имащи отношение към вашите обществени и финансови контакти. При последните не е изключено да последва измама. Тя може да бъде плод на незрялост или внезапно възникнало препятствие, а самите вие да се предоверите на хора, назаслужаващи доверие.

ТЕЛЕЦ

Телците са предразположени към войнственост или активни действия във всички посоки. Сега мнозина от вас ще се ориентират правилно и на базата на възможностите си са в състояние да постигнат печалба. Проблематични са контактите ви днес и дела, свързани с преговори или подписване на договори. Бъдете нащрек!

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците са предразположени да действат от позиция на крайности. От една страна, сте състрадателни и доверчиви. Държите се с уважение към другите и вярвате в откритостта им, но от друга страна, сте готови дипломатично да постигнете онова, към което се стремите. Добри контакти ще имате в обществото.

РАК

В петък Раците са променливи и личи липсата на категорично становище за реализация. Мнозина имат да разрешават сериозни проблеми, изискващи решителност за постигането на успех в това отношение. Притесненията ви се явяват по-силни от логичния начин на разсъждение и това води до намалена активност.

ЛЪВ

Лъвовете продължават да поддържат активност в делата си и да реализират последователно плановете си. Днес мнозина ще имат важни разговори по предварително уговорени срещи, на които трябва да бъдете прозорливи. Ако те имат отношение към вашите делови действия, се налага да бъдете изключително бдителни.

ДЕВА

Обикновен ден се оказва петък за Девите, наситен с възможности. Необходимо е да действате без забавяне по онези делови въпроси, които до момента все още не са намерили разрешение. В контактите си трябва да бъдете доста категорични, а на моменти и настъпателни. Днес бъдете бдителни към провокации от страна на жени.

ВЕЗНИ

За вас петък започва по обикновения начин, но вниманието ви трябва да бъде насочено към служебните ангажименти. На работното място е възможно да сте претоварени със задачи, това ще ви изнерви и ще предизвика проблеми. Денят е успешен за политиците между вас. Разчитайте на таланта си и ще постигнете успех.

СКОРПИОН

Агресивното държание на Скорпионите ще им донесе загуби през този последен работен ден на седмицата. Може би по-добре е да се състезавате в дипломатичност с онези, които не са особено поласкани от присъствието ви и вече тайно кроят планове да ви навредят. Не бива да проявявате доверчивост в службата.

СТРЕЛЕЦ


Днес мнозина от Стрелец изживяват тягостно деня поради любовна печал. Подобни моменти се превъзмогват трудно, но деловият петък изисква активна дейност по деловите въпроси. Ако не възприемате подобен начин на отношение, ще последват конфронтации с ваши началници или съдружници от бизнеса. Не се доверявайте на всеки.

КОЗИРОГ

Мнозина от вас днес са претоварени с ангажименти и това ще окаже своето негативно влияние върху вас. Следва раздразнителност, дори конфронтиране с околните. Бъдете по-внимателни в обществените си контакти, където е възможно да възникнат проблеми. За малка част от вас целият ден ще премине спокойно.

ВОДОЛЕЙ

В петък Водолеите ще се сблъскат с мъчноразрешими проблеми. За част от вас те са професионални и в много случаи водят до конфликти. Не разчитайте на сегашното време и не преживявайте фатално случаи от подобен род. Това са бързопреходни явления и ще отшумят с деня.

РИБИ


За повечето от Риби петък е тежък ден. Претоварени сте със задължения, а в повечето случаи разрешаването им е проблематично. Апатията при вас може да надделее и да ви направи напълно бездейни. Не се поддавайте на такива настроения. Отношението ви с началници и работодатели е добро, но сега не искайте увеличение на заплатата.

Добавете Вашия коментар

TOP