Хороскоп за 10 септември!

10 Септември 2018 | 08:00
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Този ден сте доста уравновесени и спокойни за делата си. Понеделник е щастлив ден за финансите на Овните и много подходящ за хармонизиране на взаимоотношенията с околните. В службата си не бива да се гневите, защото могат да последват неприятни инциденти.

ТЕЛЕЦ

Понеделник е особен ден за Телците. Днес мнозина ще се движат между положителния и отрицателния полюс, от победа до гняв, от спокойствие до нервност. Но особено внимание трябва да имате към домогванията на различни измамници, които ще се опитат да ви причинят финансова вреда. Бъдете по-сдържани.

БЛИЗНАЦИ

Неспокоен понеделник за Близнаците. Много проблеми имате и се чудите откъде да ги захванете, налице е умора, която не сте успели да преодолеете от безсъние. Но всичко ще дойде на мястото си и уверено, в спокоен ритъм ще започнете да отхвърляте задачите една след друга.

РАК

Този понеделник е благоприятен ден и имате основание да гледате ведро на онова, което ви предстои за деня – посещение в дома ви на приятел или близък човек, който ви носи прекрасни новини. Ще ви бъде направено делово предложение. Не се отказвайте от него, то ще стабилизира напълно финансовото ви състояние.

ЛЪВ

Понеделник е прекрасен за Лъвовете, стига да не се захващате с практически дела. Има вероятност да не успеете, а в някои случаи директно може да провалите делата си. За други денят предоставя добри възможности за ползотворни контакти с партньори и съдружници, от които не е изключено да спечелите.

ДЕВА

Твърде добър ден за реализиране на някои от делата ви, но не на служебното си място. Той се свързва с приятни новини, които имат отношение към вашия бизнес или дела. Дейността ви може да бъде успешна днес, ако не прибързвате. Дори да отчетете частични загуби за нещо, е добре да не нарушавате вътрешния си баланс.

ВЕЗНИ

Вашите лични или делови успехи са подчертани в понеделник. Няма значение накъде ще се насочите и как ще действате, а по-важно е, че ще успеете във всичко, с което се заловите. Положително развитие днес ще имате в контактите, при финансови дела или по линия на обществени действия. Но се налага да бъдете внимателни.

СКОРПИОН

Понеделник започва добре за Скорпионите. Много от вас сега са в състояние да отхвърлят огромно количество работа. Успешно развитие имат финансовите дела, както и онези въпроси, които лично ви вълнуват. Не пътувайте, денят няма да ви предостави добри възможности за реализация. Избягвайте конфликти с партньори.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците ще бъдат доста активни и не могат да се оспорват постиженията им. Те имат отношение към нови партньори. Не бива да разчитате на шанс или участие в хазартни игри, ще ви донесат огромни загуби. Много полезни контакти може да осъществите днес. На работещите не се очертават неприятности, ще довършите започнатото.

КОЗИРОГ

Понеделник започва трудно за вас, особено ако ви предстои професионална дейност. Ако успеете да превъзмогнете първоначалните трудности, ще започнете понеделник като успешен ден. Необходима е по-голяма мобилизация в делата ви, предстои ви важна професионална промяна, чрез която ще се реализирате пълноценно. Предстоящото ви повишение ще изисква повече ангажираност. Имате дори шансове за контакти с влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ

Лично вие ще се чувствате много добре днес, а възможностите ви нарастват. Някои от вас могат да очакват известни неприятности у дома. Напрегнати контакти ще имате в бизнес средите. Онези от вас, които са на работния пост, ги очакват добри постижения. Ще успеете напълно да завършите дълго отлагана работа. Възможни са постижения във финансовата област.

РИБИ

Освен някои домашни трудности, на които вече се вижда краят, понеделник няма да ви сблъска с неприятности. Повечето от вас трябва да бъдат прецизни в харченето на парите си и да не си позволяват разточителство. Известни дразнения могат да възникнат в контактите ви, но не трябва да обръщате голямо внимание на този факт.

Добавете Вашия коментар

TOP