Хороскоп за 10 февруари

10 Февруари 2019 | 09:46
0 коментара
Любопитно

ОВЕН

Въз­ник­ват ма­те­ри­а­л­ни труд­нос­ти, ко­и­то мо­же да об­тег­нат се­мей­ни­те вза­и­мо­о­т­но­ше­ния. Из­бяг­вай­те скан­да­ли. Не ви пре­по­ръч­вам и да пъ­ту­ва­те днес. Ако раз­чи­та­те, че са­мо та­ка ще раз­ре­ши­те фи­нан­сов проб­лем, гре­ши­те. Със­ре­до­то­че­те вни­ма­ни­е­то си в кон­так­ти­те. Има­те вли­я­тел­на под­к­ре­па. Хар­мо­ни­я­та с дру­ги­те съ­що но­си пе­чал­би.

ТЕЛЕЦ

Ед­ва ли ще има­те въз­мож­ност да за­до­во­ли­те стре­ме­жа си за ком­форт, да се по­то­пи­те в емо­ци­о­нал­ния жи­вот. Пре­по­ръч­ват се пред­паз­ли­вост и уме­ре­ност във вся­как­ви де­ла. Въз­мож­но е да пре­тър­пи­те ус­пе­хи, да не по­лу­чи­те же­ла­на­та длъж­ност. Но из­пък­ват вли­я­тел­ни про­тек­ции, из­ча­кай­те.

БЛИЗНАЦИ

До­бър ден за ре­а­ли­за­ция. В де­ло­во от­но­ше­ние е си­гур­но, че ще пос­тиг­не­те на­ме­ре­ни­я­та си, има­те шанс да се изя­ви­те и лич­нос­т­но. Но се чертават се­мей­ни неп­ри­я­т­нос­ти, ко­и­то при по­ве­че емо­ции от ва­ша стра­на мо­же да пов­ли­я­ят не­га­тив­но и на ра­бо­та­та ви. Из­бяг­вай­те скан­да­ли.

РАК

Сил­но зас­т­ра­ше­ни сте от кон­ф­лик­ти, бъ­де­те вни­ма­тел­ни. Въз­мож­но е да се сблъс­ка­те с неп­ри­я­т­нос­ти от лич­но ес­тес­т­во, но ста­рай­те се да не ги прех­вър­ля­те на ра­бот­но­то мяс­то. Не­о­б­хо­ди­мост­та от сдър­жа­ност в работата е без ко­мен­тар. Сът­руд­ни­чес­т­во с дру­ги хора оп­ре­де­ля фи­нан­со­ви и емо­ци­о­нал­ни при­до­бив­ки днес.

ЛЪВ

Въз­мож­но са неп­ри­я­т­нос­ти от ли­чен ха­рак­тер, но неделя ид­ва с но­ви пре­диз­ви­ка­тел­с­т­ва. За­ся­гат емо­ци­о­нал­ния ви жи­вот и ма­те­ри­а­л­ни­те при­до­бив­ки. Бъ­де­те де­ли­кат­ни и пред­паз­ли­ви във връз­ки­те, ко­и­то съз­да­ва­те. Опи­тай­те се да не уве­ли­ча­ва­те бре­ме­то, ле­жа­що вър­ху дру­ги­те, но не поз­во­ля­вай­те и с вас да зло­у­пот­ре­бя­ват.

ДЕВА

Неделя се ха­рак­те­ри­зи­ра с неп­ри­я­т­нос­ти, ко­и­то из­г­леж­дат по-сил­ни за дам­с­кия със­тав на зна­ка. За­ся­гат най-ве­че емо­ци­о­нал­ния ви жи­вот и не сте зас­т­ра­хо­ва­ни от оби­ди и огор­че­ния. Не се опит­вай­те да се изяс­ня­ва­те, въз­мож­но е да ви об­ви­нят и в под­куп­ни­чес­т­во.

ВЕЗНИ

За вас неделя е къс­мет­лийс­ки, въп­ре­ки че пе­чал­би­те мо­же да не се ока­жат та­ки­ва, как­ви­то сте очак­ва­ли. Мо­же­те сме­ло да от­с­тъ­пи­те пред съ­пер­ни­ка или кон­ку­рен­та си. В дейс­т­ви­тел­ност ще се ока­же, че при­до­бив­ки­те, ко­и­то съд­ба­та ви е оп­ре­де­ли­ла, са по-доб­ри от по­же­ла­ни­те от вас са­ми­те.

СКОРПИОН

За мно­зи­на де­нят се свър­з­ва със се­мей­ни де­ла, ко­и­то оба­че ще им при­чи­нят го­ле­ми огор­че­ния. По-ха­рак­тер­но е за мъ­же­те, пред­с­та­ви­те­ли на Скор­пи­он. Не е из­к­лю­че­но в та­зи връз­ка да ви се на­ло­жи да про­ве­де­те юри­ди­чес­ки кон­сул­та­ции. Не пре­неб­рег­вай­те съ­вет от ад­во­кат. Въз­мож­ни са и па­рич­ни неп­ри­я­т­нос­ти. Из­бяг­вай­те кон­ф­лик­ти.

СТРЕЛЕЦ

Де­нят се ха­рак­те­ри­зи­ра със неп­ри­я­т­нос­ти, бъ­де­те пред­паз­ли­ви. Из­бяг­вай­те кон­ф­лик­ти, не се до­ве­ря­вай­те на ко­ле­ги. Ня­кои от вас мо­же да бъ­дат ра­зо­ча­ро­ва­ни от ня­ко­го по­ра­ди не­и­з­пъл­не­но обе­ща­ние. Из­пъл­ня­вай­те съ­ве­ти­те изис­к­ва­ния от на­чал­с­т­во­то. От­де­ле­те по­ве­че вре­ме за об­щу­ва­не с де­ца­та.

КОЗИРОГ

Да­ми­те от зна­ка ед­ва ли ще ус­пе­ят да осъ­щес­т­вят прог­ра­ма­та си за де­ня, осо­бе­но що се от­на­ся до до­маш­ни или лич­ни де­ла. Не се раз­с­т­рой­вай­те, шан­сът ви е в кон­так­ти­те днес. Не е из­к­лю­че­но не­на­дей­но да бъ­де­те под­к­ре­пе­ни от чо­век, от ко­го­то не сте очак­ва­ли. Си­лен ма­те­ри­а­лен къс­мет – па­рич­ни пе­чал­би.

ВОДОЛЕЙ

Неделя ще ви за­рад­ва с фи­нан­сов шанс и въз­мож­нос­ти за про­фе­си­о­нал­на ре­а­ли­за­ция. Ако има­те оба­че де­ла, изис­к­ва­щи пъ­ту­ва­не, ед­ва ли ще пос­тиг­не­те ус­пех. До­ри се пре­по­ръч­ва изоб­що да не тръг­ва­те на път. На­ме­ре­те вре­ме за сре­щи и кон­так­ти, чрез тях ще за­до­во­ли­те пот­реб­нос­ти­те си.

РИБИ

Ще сгре­ши­те, ако упор­с­т­ва­те са­мос­то­я­тел­но да се спра­вя­те с проб­ле­ми­те си.Не пред­п­ри­е­май­те пъ­ту­ва­не, ни­що ня­ма да пос­тиг­не­те, а зас­т­ра­ша­ва­те и здра­ве­то си. Уточ­ня­вам, че ста­ва ду­ма за за­ми­на­ва­не по фи­нан­со­ви при­чи­ни. Къс­ме­тът и при­до­бив­ки­те ви днес се съ­дър­жат в съв­мес­т­на дей­ност с дру­ги хо­ра. Па­зе­те се от кон­ф­лик­ти.

Добавете Вашия коментар

TOP