Хороскоп за 10 април! Ужасен ден чака 3 зодии

10 Април 2018 | 08:08
0 коментара
Любопитно

Овен

  Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова денят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

 Телец

За Вас този ден е наистина хубав, но за постигане на действително значими резултати ще се наложи да се потрудите доста. Преди всичко трябва да намерите помощници, които да са истински надеждни! Без тях ще Ви бъде действително трудно да решите всички актуални задачи. Освен това ще трябва постоянно да контролирате съюзниците. Днес даже и проверените хора ще допускат досадни грешки. В личната сфера също много зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прекрасно. Ако чакате инициатива от другите, напразно ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Това, което ще се иска на Вашия любим човек днес е, да се запознае със скъпите за Вас хора. Ако смятате, че запознанството ще бъде приятно и за двете страни, постарайте се да организирате срещата с максимална оперативност, докато ентусиазмът не се е изпарил.

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старае да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство.Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

Проявете творчески подход, използвайки днес достъпните Ви инструменти. Имате под ръка ресурс, от когото не се възползвате, макат че би трябвало да го направите. Възможно е още да не сте го разпознали, затова погледнете на днешния ден от друга гледна точка и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето видение да се окаже замъглено от някакво чувство на вина, но щом разберете, колко много можете да получите, то веднага ще се разсее. Просто трябва да се възползвате от новата възможност, веднага щом се появи...

Скорпион

Ревност ще Ви измъчва през целия ден. Непрекъснато ще Ви се струва, че ако Вашият любим човек не Ви изневерява, то съвсем скоро ще го направи. Това чувство е предизвикано от факта, че не му се доверявате, не сте уверени в себе си , или пък разполагате с куп неопровержими доказателства. Може пък и да няма за какво да се вълнувате толкова?... 

Стрелец

Този ден обещава да бъде доста напрегнат. Ако все пак успеете да отделите няколко минути, за да направите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за личен живот е вече изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за доста на брой , по- малко романтични занимания. 

Козирог

Събитията на деня сякаш са оцветени в доста мрачни тонове, но Вие добре разбирате, че това, така да се каже, е „последното издихание” на проблем, започнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на когото и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви провокира за необмислени постъпки. Скоро ще се почувствате значително по-добре. Имайте предвид, че днес е по-добре да не водите задушевни разговори, а да се постараете да си намерите някакво интересно занимание.

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит. 

Риби

Твърде много ще са емоциите и вълненията Ви през този ден ( а и доста често ще са безпричинни), но това ще затрудни съсредоточаването Ви върху дейности и задачи, изискващи внимание. Очертава се сложен и напрегнат ден. Не са изключени разногласия с колеги и приятели, както и конфликти с шефовете. Обстоятелствата ще Ви накарат да подходите чисто практически и според случая. Не заемайте емоционално обвързани позиции! С близките са възможни и малки разногласия, и сериозни конфликти. Старайте се, да не допускате нажежаване на страстите и по-често си напомняйте, че и лошият мир е за предпочитане пред добрата кавга...

 

Добавете Вашия коментар

TOP