Хлапета нарязаха краката си в градския басейн в Сандански, заради счупени плочки

11 Август 2018 | 09:59
0 коментара
Общество

Три деца са приети за един ден в Спешна помощ в Сандански с порезни рани на краката, получени при къпане в малкия басейн в Спортния интернат в курортния град.

За това сигнализира баща на едно от пострадалите деца, Петър. 5-годишният му син си срязал крака от счупените плочки в басейна почти веднага след като влязъл във водата.  Когато го завел в лекарския кабинет бил посрещнат с думите:

“И вие ли? За днес сте третите, които идват с порезна рана”. Дежурните обработили раната на малчугана и го освободили за домашно лечение. Това се случило в неделя.

Репортерска проверка на „Струма” установи, че веднага след този инцидент детският басейн е източен. Счупените плочки са отстранени и опасната зона отремонтирана. Два дни басейнът за деца е бил затворен, а от вчера отново работи. Стана известно, че още на касата, докато купували билети за басейна, родителите са предупреждавани от спасителите, че има счупени плочки, и децата трябва да внимават да не стъпват върху тях.

През летните месеци юли и август и двата басейна в Спортния интернат в Сандански – голям и детски, работят като платен градски басейн и се ползват от местните жители и туристите./Струма/

Добавете Вашия коментар

TOP