Хакери удариха сайта на Българската православна църква

15 Май 2014 | 10:07
0 коментара
Криминално
Хакери удариха сайта на Българската православна църква

Хакери посегнаха на сайта на Българската православна църква. 

Агенция Pirinsko.com публикува пълния текст, който са качили на сайта хакерите:

"Официалният сайт на Българска Православна Църква е ударен в отговор на вандалското нападение над Джумая джамия в град Пловдив.

Такива актове са настъпления срещу турско-мюсюлманското малцинство в България, това е и нападение срещу културното наследство на страната ,защото джамиите са част от културата, те са част от културното наследство на България.

Който и да е организатора, който и да стои зад тази варварска агресия трябва да знае, че турско-мюсюлманското малцинство не е беззащитно и че има сили, които бдят и са готови да го отбраняват.

Мълчанието на Българската Патриаршия следва да се тълкува като мълчаливо съгласие с посегателствата над мюсюлманските религиозни храмове.

 

Наказателните действие срещу враговете на турско-мюсюлманското малцинство от страна на Milli Güçler не са нито първи нито последни. Атаките ще продължават с пълна интензивност. Все по-често ще чувате нашия глас и ще виждате нашата сила.

Milli Güçler иска да напомни, че няма нищо против християнството и че удара представлява реципрочна мярка срещу зачестилите физически посегателства над ценностите на турско-мюсюлманското малцинство", се казва в посланието на хакерите. 

Добавете Вашия коментар

TOP