Гузен негонен бяга! Ученик на СОУИЧЕ - Благоевград избяга при преглед от благоевградската болница

01 Ноември 2018 | 09:05
2 коментара
Общество

Гузен негонен бяга! Ученик на СОУИЧЕ - Благоевград избяга при преглед от благоевградската болница и вдигна на крак полицията в Областния град.

 Доведен за преглед от полицейски патрул, скочи през прозорец на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Инцидента стана в 6.45 часа тази сутрин.

Патрул от двама полицаи доведе към 6.35 часа закопчания с белезници 18-годишен младеж ученик на СОУИЧЕ, за да бъде прегледан от лекар и след това задържан в ареста заради притежание и употреба на наркотични вещества.

Въпреки, че при прегледа доктора не разрешава на органите на реда да бъде задържан в ареста за 24 часа, заради хронично заболяване астма. Напушения младеж решава да избяга, за да не издаде на ченгетата, кой е дилъра на дрога в Областния център.

След като бе вкаран в СПО, за да бъде прегледан му бяха свалени белезниците по молба на дежурният лекар, който го пое за преглед в шокова зала. Арестантът хукнал и изтичал по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти.

Там единствено има един прозорец без решетки.

Младежът излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочи на паркинга от 2 метра височина. След което на бегом пресече паркинга пред частната болница и побягна към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи се обадиха на колегите си за помощ.

Избягалият се издирва от служители на 01 и 02 РУП-Благоевград, като при блок №95 в кв. Еленово, където живее беглеца са поставени секретни постове.

​ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
 

Добавени коментари

Трезво мислещ публикува:
01 Ноември 2018 | 11:35
И защо да се чувства гузен? Морално ли е държавата да го наказва за действия засягащи само него? "Арестуван за употреба на наркотици" Как така държавата ще ти казва какво да правиш със самия себе си и после като човек си отстоява личната свобода те изкарват едва ли не виновен на обществото? Това си е чиста средновековна, нагла и неморална намеса в личния живот на хората! Смятай да се инвестира финансов и човешки ресурс за да се преследва и наказва човек само защото е решил да пуши не каквото закона иска да пуши ами каквото той предпочита. Конопа(правилната българска дума) увеличава риска от параноя - естествено че като го окатанчат ще изпита силен страх и ще чувства нужда да се бори за оцеляването си- това си е напълно очаквана реакция. Да се махат тия "секретни" от дома му и да почнат да вършат полезна работа - не с издръжка от народа да тормозят младежите!
тъпо копеле публикува:
01 Ноември 2018 | 09:17
Е това е тъпо копеле доктора го пуска а той бяга. Ако се е дрогирало и нее разбрало какво става;

Добавете Вашия коментар

TOP