Група Equinox се завърна в България, часове след големия финал на „Евровизия” 2018

14 Май 2018 | 09:43
0 коментара
Култура

В неделя вечерта група Equinox се завърна в България, часове след големия финал на „Евровизия” 2018 в Португалия, където България се класира на 14 място.

Много се кефим, че се прибрахме вече, бяха първите думи на Жана Бергендорф на летището след полета. Те не скриха, че са доволни от това, което направиха на сцената на "Евровизия" и благодариха за подкрепата. Точно както е замисълът на проекта и идеята да преодолеят различията си, те го направили за времето, в което работят заедно и въпреки наличието на трудни моменти работели все по-добре и по-добре. „Всяко следващо изпълнение беше по-добро и на финала наистина надскочихме всичко правено от нас до този момент. Всички го оцениха наистина. Беше магично. Ние се чувствахме наистина невероятно на тази сцена и заедно успяхме наистина, мисля да представим България достойно с този проект”, каза Владимир Михайлов. Песента, с която България участва на „Евровизия”, е озаглавена Bones и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят.

„Конкурсът е едно страхотно предизвикателство, един страхотен "експириънс" (от англ. experience - опит, бел.ред.) лично за мен. Най-голямата сцена, на която съм била, най-прекрасните артисти, които съм срещала през живота си говорим за световен мащаб. Супер топло място, мога да кажа много добре се разбирахме с абсолютно всички и може би това е най-хубавото нещо на този конкурс, че всички там правят музика. Това е един свят пълен с музика”, каза Жана Бергендорф. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP