Гришо спасил Никол от булимия

25 Февруари 2017 | 19:46
0 коментара
Любопитно

Никол Шерцингер се превърна в най-коментираната жена в България, след като придружи любимия си Григор на турнира му в София. Макар днес да е суперизвестна, богата и успешна, животът на мулатката невинаги е бил безгрижен. Близки до певицата разкриват, че съвсем наскоро тя успяла да се пребори с коварната болест булимия, от която страдала в продължение на 8 години. Страшното заболяване спохожда Никол малко след световната слава. Тогава тя все още не е солов изпълнител, а вокалистка в дамска група. По настояване на продуцентите певицата често излиза на сцената по твърде оскъдно облекло, танцува разкрепостено и дори си позволява да прави неприлични жестове. Майка й реагира остро на нейното сценично поведение, защото цялото семейство са отдадени католици. Тогава двете се скарват и Шерцингер дори е прокудена от родния си дом. В онзи момент преживява и трагична любов, а колежките от момичешката група, в която тя е най-ярката звезда, й правят подли номера, за да я детронират.

Никол намира спасение в преяждането с огромни количества храна, които след това принудително изхвърля от организма си. Когато дори този акт не успокоявал обтегнатите й нерви, тя си посягала и се самонаранявала. „Никога не съм употребявала наркотици, но тогава се чувствах точно като наркоманка. Това е ужасна болест. Тя ми причини най-тъмния период в моя живот. Бях цялата в рани, имах мехури от изгаряния по ръцете. Отвращавах се от себе си, исках да спра, но пак го правех“, разказва мулатката за борбата си с булимията.

Малко преди да се запознае с Григор Димитров, тя отново се чувства психически нестабилна. Първата ни ракета обаче преобръща изцяло представите й за живота. Сега Никол се радвала на перфектно здраве и се хранела безпроблемно, мотивирана най-вече от своя любим. Хасковлията, освен талантлив спортист, е и чудесен готвач. Когато прекарвали повече време заедно, Гришо задължително будел приятелката си с домашно приготвена закуска. Негова запазена марка били палачинките с кленов сироп, чиято рецепта взел от своята майка.

Добавете Вашия коментар

TOP