Гришо по-често с Надал, отколкото с Никол този месец

13 Октомври 2017 | 09:52
0 коментара
Спорт

Григор Димитров излиза по-късно днес (около 9:30 часа) в двубой с Рафаел Надал от тенис турнира в Шанхай. Двамата играха отново и преди по-малко от седмица, което прави срещите им по-често от тези на Димитров с гаджето му Никол Шерцингер, които са веднъж на 2-3 месеца.

Мачът Гришо-Надал е трети за тази година, след като се изправиха един срещу друг и на Аустрелиън Оупън, като днешният им двубой в Китай ще бъде под номер 11.

С това Надал се изравнява с Анди Мъри за най-чест съперник на Григор на корта. До момента българинът и шотландецът имат 11 двубоя.

За съжаление балансът на Димитров срещу Рафа не е никак добър - 1 победа и 9 загуби, докато срещу Мъри има 3 успеха срещу 8 поражения.

Двубоят между българина и испанеца от турнира в Шанхай може да проследите по Мтел Спорт 1 веднага след края на Марин Чилич - Алберт Рамос-Виньолас, като победителят от този мач ще чака Гришо или Надал на 1/2-финалите.

Ясен е следващият съперник на победителя от мача между Григор Димитров и Рафаел Надал, които след минути излизат на корта в Шанхай.

Хърватинът Марин Чилич преодоля Алберт Рамос (Испания) с 6:3, 6:4 за около час и половина и чака мача между Гришо и номер 1 в света, за да научи следващия си опонент за 1/2-финалите в Шанхай.

Димитров има победа и три загуби от Чилич, като двамата никога не са играли в Азия.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP