Григор Здравков: Георги Костов скрил разработка за убийство, убиеца е бивша барета, който живее в Сандански

12 Май 2017 | 18:50
0 коментара
Общество

Бившият главен секретар на МВР Георги Костов, който се гласи да поеме митниците, е покрил и смачкал международна разработка за наркотрафик от България към Германия и свързано с нея убийство на дилъра Боби Белята през 2015 г. Това е една от причините да бъда пребит, обяви пред Би Ти Ви нападнатият шеф на Българска легия „Антимафия” Григор Здравков.

 

„Районна прокуратура каза, че съм с леко цепната веждичка и леко счупена костичка.

Петима са ме дебнали пред храма „Св. Георги” , двама отцепление и трима нападатели.

Били са ме с с палки или железни боксове, не е битов инцидент, както казва бившият главен секретар. Аз бях в безсъзнание. Жив съм благодарение на един клошар, който спеше на пейката. Той се е развикал”, обясни Здравков.

Той назова поименно поръчителя на побоя си Митко Стефанов-Каратиста, а според него двама братя, известни като Чебурашките, са намерили биячите, които са от клуб по бойни изкуства в кв. „Надежда”. Петима са участвали в побоя, трима биячи и двама души отцепление.

 

„В 22,15 си паркирам автомобила на бул. Патриарх Евтимий. Прибирам се през градинката пеша. Мина едно момче, но ударът му мина прекалено далече от главата ми, иначе щеше да съм труп. След третия удар паднах, дойдоха още трима и започнаха да ме бият.

Прокуратурата не знае, че имам прорезна рана от нож до артериите”, обясни лидерът на „Антимафия”.

Според него това е организирана група за побои рганизирали побои.

„ Преди години те са пребили собственика на един от най-големите ресторанти в София. Цветанов ги арестува, но ги пуснаха тихомълком. Господари на старите нови контрабандни канали, спекулират с имена на висши членове на ГЕРБ”, заяви Здравков. Той е убеден, че нападателите са го пребили, защото искали да му вземат флашки с материали, които трябвало да отидат в централата на ГЕРБ, но закъснели.

 

„Във флашката има разработка за убийство от 2015 г. Тя е от СДВР. Между три служби, немската  спецпрокуратура, Интерпол и нашето МВР за трафик на хероин от България към Германия. Тя е покрита и спряна , спряна от главния секретар Георги Костов. Заради тази разработка е убит Боби Белята. Това е част от война между бившата ВИС и СИК. Убиеца е бивша барета, който живее в Сандански”, каза пребитият. Имало още информация за индиец, един от най-издирваните хора в света, за присвояване на 500 млн. долара.

„Той искаше да идва в България от Албания с фалшив паспорт, да пере пари от мини у нас, вместо да го арестуват нашите служби те са продали информацията. Затова съм сезирал  индийския посланик. Индиецът е бил касичка на най-голямата корупционна афера в Индия”, заяви Здравков.

 

Третото нещо във флашката било анализ на „Антимафия” за контрабандни канали и корупционни схеми в митниците.

„Вече боса няма да е Паскал, а Митко Каратиста. Не знам каква е връзката му с партия ГЕРБ. Каратиста предложил двама кандидати за агенция Митници. Занимава се със саниране.  За такава информация бият”, допълни още шефът на „Антимафия”.

 
Вижте ексклузивните разкрития, които той направи в студиото на "Лице в лице"
 
 
 
 
Mute
Loaded: 0%
 
Progress: 0%
 
Remaining Time-0:00
 
 
 
 
 
 
 
  •  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    18:00 Опасни улици
    19:00 bTV Новините
    20:00 Твоят мой живот
     
  •  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    18:00 Стажанти
     
  •  
     
     
     
     
     
     
    16:30 Нощи в роданте
     
  •  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    18:00 Стрелата
     
  •  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    18:00 Черни планини
     
  •  
     
     
     
     
     
     
     
    18:00 Италия, Серия А: Милан - Рома
     
  •  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    18:00 Фамилията
     
 
 
 
0

Добавете Вашия коментар

TOP