Грандиозен скандал в Нова телевизия спретна водачът на евролистата на "Атака"!

07 Май 2019 | 19:00
0 коментара
Политика

Грандиозен скандал се разрази в ефира на Нова телевизия! Спретна го водачът на евролистата на "Атака" Георги Димов, който непрекъснато оспорваше въпросите на водещите на предаването "Плюс - минус" Кузман Илиев и Владимир Сиркаров.

Димов спретна истински цирк, накрая водещите се видяха принудени да му изключат микрофона.

"Не ме прекъсвайте! Ето, казват ви в слушалките да ме притискате. Искам да се изкажа!", ядоса се на няколко пъти Димов. "Оставете ме да говоря, вие ме спирате в момента!", ръкомахаше в студиото той.

 

"Аз съм издигнат от партия „Атака”. Аз не съм член на партията, аз бях избран от техните зрители. Като учен, аз съм изживял своя катарзис 5 години с 500 лв. заплата. С тази заплата аз съм изживял своя катарзис, за да разбера проблемите на България", обясни  Димов в ефира на „Плюс-Минус”.

И информира, че "Атака" настоява за преразглеждане на договора на България с ЕС, както и за отмяна на санкциите срещу Русия.

„България е била велика държава, а сега се борим за нейното оцеляване. България се размива в този ЕС. Европа е слаба, болна, умираща, старчески дом, беззъба, емигранти я заливат, в момента тя е един пазар на корпорациите. В момента Европа умира. България е част от ЕС без армия, без икономика, без национална идентичност, защото езикът се размива, размива се историята, тя се деформира от определени групи, които изкарват изключително много пари, журналисти, които изкарват много пари, социолози, които изкарват много пари. Аз съм о другата страна, която живее със скромни средства, която като историк, изследвал генезиса на проблемите в Европа, се бори”, не спираше да нарежда Димов. 

При откриването на предизборната си кампания членове на партията и кандидатите за евродепутати внесоха в сградата на Европейския парламент в София анекс към договора ни с Европейския съюз. С него настояват за увеличаване на еврофондовете за България и подобряване на социалната политика в страната. Кампанията на „Атака” е под мотото: "Да си вземем своето от Европейския съюз."

Добавете Вашия коментар

TOP