Градевеца ще стопанисва заведенията в „Ален мак”, напуснати от досегашната наемателка след скандал с М. Калъмбов за пари

06 Декември 2016 | 16:52
0 коментара
Общество
Градевеца ще стопанисва заведенията в  Ален мак”, напуснати от досегашната наемателка след скандал с М. Калъмбов за пари

Певецът-ресторантьор Димитър Димитров-Градевеца влиза в механата и кафе-ресторанта на комплекс „Ален мак“. В края на миналата седмица двете заведения бяха освободени след скандалното напускане от предишния наемател Десислава Аргирова след разправия за пари със собственика Методи Калъмбов.

Както вестник „Струма“ писа, той поискал огромен наем от 10 000 евро, който впоследствие редуцирал на 14 000 лв., но с условие да се внесат авансово по сметката му 54 000 лв. За целия декември заведенията в „Ален мак“ били резервирани, преди да гръмне скандалът и Д. Аргирова да напусне, съобщава „Струма“.

След „развода“ на наемател и хазяин на клиентите били дадени няколко възможности: да бъдат пренасочени да празнуват в други заведения или да им се върне капарото.

Новият наемател Д. Димитров-Градевеца през последните години последователно смени няколко заведения. Пследно през лятото той държеше „Шанс“ край река Бистрица, при моста на площад „Македония“. Най-дълго той се задържа в ресторанта в местността Предел, но преди година се отказа от бизнеса извън Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP