ГОРЕЩО! Камбитов блъска "Шатра" часове преди откриването на предизборната кампания на БСП в Благоевград

05 Септември 2014 | 10:27
2 коментара
Общество

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов издаде заповед за премахване на "Шатра" предназначена за предизборен щаб на Коалиция "БСП лява България" в областния център.

Според източник на Pirinsko.com, общинският председател на БСП-Благоевград д-р Владимир Пандев е внесъл молба в община Благоевград за позициониране на Шатра в центъра на областния град, но вместо шатра се позиционира Павилион с много по голяма квадратура и не на посоченото място.

Според председателя на БСП-Благоевград д-р Владимир Пандев обаче, съоръжението не е павилион, а шатра. Доставено е от пловдивска фирма, която го продала на социалистите именно като шатра. Той е категоричен, че ако обектът бъде повреден, ще си търси парите от общината.

Кметът Камбитов вече е издал заповед за премахване на конструкцията. Ако тя не бъде отстранена доброволно, точно в 12.00 часа днес, общинска фирма „Биострой“ ще разчисти терена. „Очаквам да ме обвинят в политическа атака към една или друга партия. Това обаче няма никакво значение. Важното за мен е безопасността на хората и всички граждани, било то бели, черни или червени, да бъдат равнопоставени пред закона“, допълни Камбитов.

Добавени коментари

милка публикува:
05 Септември 2014 | 16:39
Това си е чист павилион, който при всички положения затруднява движението по улицата.
989999 публикува:
05 Септември 2014 | 14:07
КАКВО МУ ПРЕЧИ ТАЯ ШАТРА И ТОЙ НЕ ЗНАЕ,А ГЕРБ КАТО СЛАГАТ ТИЯ ТОНКОЛОНИ ЗА АГИТАЦИЯ НА ХОРАТА , ТОВА НЕ ПРЕЧИ ЛИ , НЕ ДРАЗНИ ЛИ ХОРАТА , ТОВА, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ ЦЯЛАТА АЛЕЯ ПРЕД ПОЩАТА , И ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СЕ ДВИЖАТ НОРМАЛНО , ТОВА КАКВО Е !

Добавете Вашия коментар

TOP