Горчиво! Губернаторът на Пиринско Бисер Михайлов стана свекър, призна: "Вече имам дъщеря"

10 Юни 2018 | 17:11
0 коментара
Хайлайф

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов стана свекър в навечерието на рождения си ден - утре /11 юни/

С голямата радост го дари синът му Николай, който скъса с ергенлъка и се бракосъчета с юристката на общината в областния център, Силвия К. 

Влюбените младоженци размениха пръстени и клетви за вярност вчера по време на бляскава церемония в града.

Те бяха венчани лично от зам. кметът по хуманитарните дейности на Благоевград Христина Шопова, двамата си казаха заветното да пред погледа на стотици свои близки, приятели и роднини.

Минути, след като станаха официално семейство, Силвия и Николай пуснаха бели гълъби в небето като смвол на тяхната голяма, истинска и чиста любов.

„Вълнувам се изключително много, тъй като за един родител няма по – голяма радост от тази да види детето си щастливо. Все още е пред очите ми като малък - палав, с ожулени колене и дяволита усмивка, винаги готов да направи някоя беля. А днес, днес, вече е дотолкова възмажал и пораснал, че самият той е готов да бъде родител. Гордея се много и с двата си сина, но вече съм и баща на дъщеря. Какво по – голямо щастие от това мога да искам? Дай Боже в скоро време да се радвам и на внуци”, въодушевено коментира пред медията ни, Бисер Михайлов.

Сватбеното тържество, за което в Благоевград дълго ще се говори продължи до ранните нощни часове и завърши с много веселие, танци и забави.

Екипът на Pirinsko.com от сърце желае на младоженците много любов и попътен вятър в общия им живот занапред, а на родителите им да слушат младите и да бъдат неотлъчно и във всичко до тях.

TOP