Горчивата целувка на кмета Красимир Герчев и Джи Пи Груп за "розовия" блок в Разлог

18 Октомври 2018 | 13:21
17 коментара
Общество

Санирането на емблематичен блок в Разлог, познат сред местните хора като – „розовия” зацикли, ожалиха се пред Pirinsko.com потърпевши.

По думите им, санирането на блока започнало още в началото на юли  т.г. и трябвало да завърши в срок от 43 дни.

Е да, ама - не! В средата на август, навръх Голяма Богородица изненадващо за всички и най – вече за хората в блока, работниците слезли от скелето без всякакво обяснение и се покрили като шапки невидимки.

И така до вчера, когато изведнъж на занемарения повече от три месеца обект отново цъфнали като гъбки след дъжд строители, които за минути, освен че положили обозначителна табела около сградата, опънали дори и платна все едно, че никога не са преустановявали работа.

Възмутени до дъното на душите си, жители в блока се свързаха с медията ни с молба да помогнем. Хората определиха случващото се като безумно и гневно разясниха:

„На 15.08.2018 г. изпълняващата фирма с под изпълнител „Миле Инженеринг”, собственост на разложкия бизнесмен  Георги Фарфаров премести работниците от обект намиращ се гр.Разлог, ул.Изворите 99, при тъй наречения "розов" блок, който санираха и го оставиха недовършен.

Най – нагло, пред погледите на всички, същата фирма – „Миле Инженеринг” започна друг обект намиращ се в центъра на Разлог, на ул.Христо Ботев, точно над аптека Марешки, защото трябвало той да бъде завършен преди "розовия" блок, тъй като е в центъра на града.

Ние жителите на "розовия" блок просто недоумяваме какви неща върши кмета Красимир Герчев заедно със собственика на „Миле Инженеринг” - Георги Фарфаров.  Най – странното в случая е, че до сега нямаше и информационна табела, затова коя фирма е изпълнител на санирането на "розовия" блок. Едва вчера обаче - 17.10.2018 г. научихме, че това е фирма Джи Пи Груп, защото „Миле Инженеринг” отново възстанови работа по обекта и сложиха дори табелата на фирмата изпълнител. Ние живущите в „розовия блок” сме възмутени от отношението на кмета Герчев и питаме, как така от един обект, който санират и не са го завършили местят работниците на друг обект, само защото се намира в центъра на Разлог? Сега обаче разбрахме каква всъщност е била цялата тази игра. Фирмата изпълнител очаква проверка и затова светкавично вчера трима работници дойдоха и закачиха табела. Опънаха дори и платна на блока все едно не са спирали да работят. Това е пълно безобразие, което може да се види само и единствено в България”, възмутено завършват писмото си граждани.

Pirinsko.com потърси за коментар по случая кмета на Разлог Красимир Герчев, но за съжаление не успя да се свърже с него.

Медията ни остава отворена за мнението му и се ангажира да го публикува при евентуална обратна връзка от негова страна с нас.

Добавени коментари

До евиго публикува:
21 Октомври 2018 | 17:52
Той Гейчев очити си му са сенга били та, и на снимките даже се гледа некаков празне поглед оти нищо не зависи от него. Той е назначен там и нищо не може да непреи, да е мислил на времето ама лакомията нема спирка. Не знам... не мога да си обясна кее нормален човек може да изтърпи това. Но в името на благата... поне да запише некъде сино му фиктивно, кеето напри вънджовия че работи некаде, дажи директор може да го напреи. Но не той си е турил очите декато викаш, тъпмните очила и кой съм я... че те видим кой си след некоа година, се кътай, оти да не станеш и ти пазач в некой вец като прешесвеника ти Дункин, за който една дума не се е чула лоша в града. Засрами се МЕДУЗО!!!!
Miletata публикува:
21 Октомври 2018 | 17:42
Hahaha, ne sa imali vreme daje gornite svinski opashki da srejat. Kvi negodnici, eto pirinsko vika, imate pravo na otgovor.... DEEE TOO OTGOVOR GEICHEV!!!!
Венцислав Гърменов до всички завистници публикува:
21 Октомври 2018 | 00:02
Първо-цехът е на татко, вярно аз се занимавам със строителите и аз им плащам, ама си е на тати! Второ- ще си водя копеленцата, където си искам, щом мога да си позволя!Трето- какво не и харесвате на жена ми( стилна и прекрасна дама,като монахиня от 16 век, с перфектна прическа ;) и още хиляди качества...) ! Четвърто-авантата най я обичам, още откакто бях охранител, много харесвах шветските маси, даже и на майка носих,бая голяма лакумница си е, а тя с учителската заплата, за какво по-напред! Айде чао за сега че пак аванта ме чака.
До "Няма угодия" публикува:
20 Октомври 2018 | 00:43
Ти копеленце долно, явно ядящ черните трохи от черния хляб на най-долното явление, прокобата, тумора, рака на България, искаш да кажеш че, нищо крадат, важното е че правят фонтанчета и алейки така ли? Ти къде се намираш, в коя държава живееш? КАКА СЕ ПРЕПИТАВАШ, точно такива като тебе са виновниците тези да са на власт. Вие малоумните зомбита, членове на "партията" сте готови за исконния годишен банкет да говорите какви ли не глупости, но истината е че и ти газиш същите лайна, аман от заблудени и невежи олиговрени!!!!!!
Разлог публикува:
19 Октомври 2018 | 11:19
Ей Няма угодия ти явно си някакво общинско петно и ревеш като не знаеш какви са нещата.Ела да видиш какво правят и колко крадат тези от общината.Има една скрита лимонка в общината и се казва Ваня Илиева която разпределя порциите на кой колко !!! Относно кмета Герчев и неговите заместници от село Баня Венцислав Гърменов и Иван Гюров те само знаят лапачка но найстина догодина има избори и Разлог трябва да се събуди !!!
Евиго публикува:
19 Октомври 2018 | 08:30
Чутите бре! Гледайте на следващите избори ще че работите... два пьти ги пускате на яслата и и ги изучиха , та така некадьрникьт Герчев ни се качи на главите, тури ст очите на газо и ....
Няма угодия публикува:
19 Октомври 2018 | 07:41
Нестига че ви правят ми и пак сте недоволни. Но няма значение че правят хубаво на народа по-важното е че от общината крадът. Не е важно аз да съм добре, важно е вуте дее зле. Скапан народ завистлив народ.
ГЕРБ публикува:
19 Октомври 2018 | 06:50
Господа управляващи:писна ни от вашата наглост и уродливост.Аз всеки ден минавам покрай розовия блок и виждам че обекта найстина стой без нито един работник и попитах една женичка защо не работят,а тя ми отговори:Как да работят нали кмета Герчев ги изпрати да довършат блока над аптека "Марешки"Защото там е центъра а ние сме тука явно втора ръка хора.Как не те е срам бе Герчев догодина пак ще обикаляш за гласове по улиците на Разлог но явно тези хора няма да те подкрепят защото виждат как си редиш пасианс и не те е грижа за тях.Всички управници от догодина вън от общината !!!
Благова публикува:
19 Октомври 2018 | 05:54
Своеволията на лизачите на Властимащите нямат край,уведомена е кметицата на Бане и бастуна Герчев за своеволията на брата на заминаване кмета селянка Гърменов който си изсипват боклуците от големия си супер по контейнерите на хората по делото,другите контейнер ги преместиха в частен имот и там ги пълнят,смятат и боклуци се носят и трети месец не им е зор от снимките който им изпращаме,а й брата на Гърменов който е офицер в пожарната не му пука че взима държавни пари стой си в магазина,ръководи си го,а пожарната ще чака,ей Пармаков не дреми вземи се в ръце все пак сте под пагон добре знаеш какви ги върши твоя служител,а това при Вас е абсолютно забранено,а и ти капачка Венци Гърменов не се шматкай по хотела на Виталий друг селски измамник в Бане да водиш там гладните си копелета синове и заекващата си примадона съпруга да ти ги хранят и приятна аванта отвсякъде гювеч за сметка да се покриват далаверите на измамниците като Виталий и групата около него,Ах пълнете Гювечари
Розата публикува:
19 Октомври 2018 | 05:35
На всички ни е ясно,че с пари се купува всичко,до Пивоварната на селянка Венци Гърменов в Бане друг Крадец,Измамник и Изрод Юлиян Свинята от Радомир си строй на Държавна земя с помощта на друго Мекере Радослав Националния Очилата,който си бъркат в мръсните гащи с архитектката на Разлог Илияна,давай парички Свинята Юлиян и никой не го пипа,не му е зор на Бастуна Герчев,че Юлиян зароби цялата Разлика Луков с кредити и взе имотите на хората,а на друг запали или ги разруши,нямат Страх от Бога,но идва Видов ден няма как да не си платят за всичко,Хора Събудете се!
Б.Б.Б. Цв на сцвъката публикува:
19 Октомври 2018 | 02:21
Не, повече нямам думи, тази ГЕРБЕРСКО-ГЕЙСКИА симбиоза просто надминава вече себе си. Тези долни негодници, тези крадци без очи, без съвест, докъде мислят да я карат така, докато не излезе народа с братвите и да ги подкара ли. ТОВА Е ПОДИГРАВКА!!! Вие господа мазници, и долните непознати и необразовани отрепки, днешни тарикатчета, които въртите да перат парите на мафиотската ви групировка, сте най-голямото нещастие сполитоало този град, и през турско не знам дали е било така. Толкова сте се самозабравили и надрусали или напили, аз не мога да кажа... но помнете че сте само бушони на баш-господаря ви, и да не си паднете някой ден на..... ДАНО СПИТЕ СПОКОЙНО, БОКЛУЦИ С БОКЛУЦИ, КРАДЦИ БЕЗПОДОБНИ, НАГЛЕЦИ, БЕЗОЧЛИВИ И БЕЗСКРУПОЛНИ ТИПОВЕ, МЕДУЗИ, САМО И САМО ДА СЕ ЗАДЪРЖИТЕ НА ВЛАСТ. FUCK OFF!!!!!!
Сашо публикува:
19 Октомври 2018 | 00:59
Ей Хахай ти явно си жител на същия блок но се криеш зад името си.Явно те харесва да си плащаш улигофрен такъв.Ти явно си голям боклук щом си се писал Хахай !!!
Милен Попов публикува:
18 Октомври 2018 | 20:09
До хахай.Да тук живея в розовия блок.Кажи си името подлага долна кой си ти.Ела ми на гости ако искаш г-н Хахай
Хахай публикува:
18 Октомври 2018 | 18:13
Май под жителите на розовия блок се крие единствено милен попов
Случаен публикува:
18 Октомври 2018 | 18:04
В този град всичко е подкупно, включително и днес се натъкнах на хора от управата на Община Разлог, който без срам си взимат и си затварят очите.
Сашо публикува:
18 Октомври 2018 | 17:56
Абе хора какво безплатно саниране та ние си плащаме покрива,плащаме си прозорците на мазетата а някой казват безплатно е било.Безплатно е на кмета Герчев и неговите заместници който си строят къщи и цехове.Също безплатно е на д-р Копанарова която си санира къщата без лев кредит,както предния коментар на тримата чауше и пръвата мома на Разлог.Кмета Герчев купува на сина му Ауди без синът му да има един работен ден,в сградата на Боби Рачев му е купил помещение това от заплата ли е !!!! Неговите заместници Гюров си направи пивоварна сега строй къща под хотел Разлог това от заплата ли е !!!! Другият селянин Гърменов строй цех на Баня направи хранителен супермаркет това от заплата ли е !!!! Хора найстина догодина идват избори дайте да ги сменим стига толкова са крали !!!
Разлог публикува:
18 Октомври 2018 | 13:49
Как ще се свържете с Герчевия нали трябва да си пие кафето на хотел "Папи".Този наглец играе по свирката на определен брой хора който постоянно печелят общинските поръчки в Разлог.Това е нашият град който се управлява от Герчевия-пръв чауш,Джуровия-втор чауш,Гърменовия селянин е трети чауш който сега си прави цех на Бане и между них е първата мома Мара Скамбилска това е великолепната четворка.Догодина има избори Разлог събуди се !!!

Добавете Вашия коментар

TOP