"Горчива обич" изпепели зам.-председателят на ГЕРБ Цв.Цветанов в Новогодишната нощ, видният гербер пя за България в дует с Веско Маринов!

10 Януари 2018 | 18:11
0 коментара
Общество

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и лидер на парламентарната група на партията пя с пълно гърло в дует с Веселин Маринов в новогодищната нощ в "Пирин голф" край Разлог.

С изпълненията си, двамата разбиха на пух и прах топ музикалните класации на всички времена, и събраха на хикс очите на гостите в култовото заведение, превърнало се в любимо на родните ни ВИП персони.

Десетки аплодираха Цветан Цветанов и Веско Маринов по време на изпълненията им, те пък от своя страна, неуморно изпълняваха хитови парчета на незабравими български песни.

Кулминацията на вечерта дошла, след като изявения гербер задрал гърло на песента „Горчива обич”, разкриха за Pirinsko.com. източници.

Те довериха още, че изпълнението му било толкова „разтърсващо”, че дори самият Веселин Маринов го оставил да довърши песента соло.

Встрани от любовта обаче и като истински патриоти, двамата закрили вечерта с емблематичната за певеца песен : „Аз знам, Българийо, аз знам”!

кадри: www.youtube

Добавете Вашия коментар

TOP