Gong.bg е шампион по посетители за трети пореден месец

26 Август 2016 | 15:17
0 коментара
Спорт
Gong.bg е шампион по посетители за трети пореден месец

Gong.bg, част от портфолиото на “Нетинфо”, отбелязва рекордни резултати по брой посетители за трети пореден месец.

Платформата за пореден път е най-посещаваният спортен уебсайт у нас за през месец юли 2016, като изпреварва основния си конкурент със значителна преднина.

През юни Gong.bg отново беше най-предпочитаната спортна онлайн медия от потребителите, след като през май 2016 изпревари основния си конкурент по потребление на настолни компютри и лаптопи.

В допълнение, стотици хиляди потребители извън тези данни използват мобилното приложение на Gong.bg всеки месец.

След олимпийските страсти, в края на лято 2016 и в началото на есенния сезон, основен акцент на Gong.bg ще бъдат футболните емоции, които тепърва предстоят. Потребителите на уебсайта могат да открият новини, анализи и ексклузивно съдържание, свързано с родната елитна Първа лига, която вече навлиза във все по-интересна фаза.

Освен това, тази есен ще стартират и първите мачове от турнира за Купата на България. Гарантираното присъствие на Лудогорец във футболна Европа до Нова година пък ще предложи куп срещи с големите футболни имена на континента, които ще бъдат отразени на платформата.

Предстоят и първите мачове на националния ни тим в световните квалификации. Английската Премиър лийг също натрупа първите си кръгове, като доказа високото зрелище, което гарантира всеки уикенд.

Интересни спортни събития очакват феновете на живо и онлайн на GongPlay

Добавете Вашия коментар

TOP