Голямо криминално разследване през лятото по Нова Тв

24 Юли 2015 | 15:35
0 коментара
Общество
Голямо криминално разследване през лятото по Нова Тв

Най-известните и опитни детективи ще се сблъскат с умели престъпници и загадъчни случаи в хитови криминални сериали този август в ефира на Нова. Взривоопасни връзки, много екшън, бързи коли, невероятни места от всички краища на света и мистериозни убийства очакват зрителите в „От местопрестъплението: Кибер атаки”, „Елементарно, Уотсън”, „Транспортер” и „Мотив”. Класиката „Наследството на Гулденбург” пък ще ни върне назад във времето в не по-малко сложните семейни връзки на германските аристократи.

Това лято любимият криминален сериал на българските зрителите „От местопрестъплението” ще навлезе в дигиталната епоха с последния член от своето семейство - „От местопрестъплението: Кибер атаки”. През август феновете ще видят носителката на „Оскар” Патриша Аркет в най-новото ѝ амплоа, като ръководител на екип от криминалисти в световноизвестния сериал. А членовете на нейния тим са не по-мако колоритни от своя шеф - психиатър, бивш специален агент от морските служби, учени и бивши хакери. Те работят за разрешаване на убийства, свързани с Интернет, кибер кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството под юрисдикцията на ФБР. Интересните разследвания, с които е познат сериалът, зрителите ще могат да гледат от 5 август всеки делничен ден от 21:00 ч. само по Нова.

Със заплетени случаи от 5 август по Нова се завръща и втори сезон на криминалната поредица „Елементарно, Уотсън”. Феновете на сериала ще станат свидетели на нови интересни казуси – загадъчно убийство на математик, кибер терористи, убийство с мотив богатство, сблъсък с руската мафия и много други. Междувременно, няколко познати лица се завръщат в живота на Холмс, но какви ще са последиците от това и какви неочаквани събития ще се намесят в отношенията му с доктор Джоан Уотсън – предстои да разберем всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Проблеми в отношенията с партньорите му очакват Франк Мартин във втория сезон на „Транспортер”, който се завръща с пълна скорост от 25 август в 21:00 ч. в ефира на Нова. В  дългоочакваното продължение на хитовата поредица на Люк Бесон главната роля отново е поверена на Крис Ванс, но в компанията на двама нови сътрудници. Новата партньорка на Франк Мартин е бившият агент на френското разузнаване Катрин, в чиято роля ще видим дъщерята на Микеле Плачидо. През последните години Виоланте Плачидо излезе от сянката на известния си баща и спечели адмирациите на публиката с участието си в „Американецът” на Антон Корбийн и фентъзи екшънът „Призрачен ездач: Духът на отмъщението” на Брайън Тейлър. Какво предстои да се случи между Катрин и Франк - ще видим в новия сезон на „Транспортер”.

Премиера сред криминалните сериали това лято по Нова ще направи и хитовата поредица „Мотив”, дело на Даниел Чероне – един от създателите на „Декстър” и „Менталистът”. Продукцията спечели зрителите в САЩ със своя иновативен подход и едни от най-престижните телевизионни и кино награди в Канада през последните години. За разлика от повечето детективски истории, в „Мотив” убиецът и жертвата се разкриват в самото начало, а същинската мистерия е в разкриването на мотивите, събитията и детайлите около убийството. Освен с дълбокия си психологизъм, поредицата задържа вниманието и със звездния актьорски състав от утвърдени имена в жанра на драмата и трилъра като Кристин Леман, позната от американската версия на „Убийството”, известния с участието си в „24” Луис Ферера и много други. Не пропускайте завладяващия сериал „Мотив” само по Нова от 3 август в 23:30 ч.

С „Наследството на Гулденбург” пък, Нова ще върне зрителите към една любима класика от миналото. Сериалът разказва историята на аристократичното германско семейство и за това как то се справя с ежедневните си проблеми. Действието се развива в техния замък Гулденбург, в близост до Хамбург, Германия, където е и основният им бизнес – пивоварна фабрика. Освен заплетените отношения, в епизодите ще се натъкнем на предателства, любов и интриги. Проследете завладяващата история на фамилия Гулденбургови от 4 август в 12:30 ч.  

Не пропускайте да видите предстоящите сезони на едни от най-интересните сериали - този август по Нова.

Добавете Вашия коментар

TOP