Голям интерес за галавечерта по кикбокс в Дупница

26 Ноември 2019 | 09:21
0 коментара
Спорт

Повече от 1200 билети са вече разпродадени за галавечерта по кикбокс тази събота в спортната зала на Дупница. Още само 150 пропуска останаха за любителите на този спорт. ВИП-пропуските пък свършиха буквално 2 дни, след като бяха пуснати в продажба.

"Интересът е очаквано огромен, както от България, така и от съседни държави. Призовавам хората, които искат да присъстват да си закупят билети сега, а не както всяка година да търсят в последния момент, когато вече всички са изчерпани и 200 човека остават извън залата. Шоуто наистина е страховито и се превърнаха двете предни издания като еталони за провеждане на подобни турнири в България, но с оглед безопасността на зрителите, състезателите и организаторите, няма как да пуснем повече билети от допустимото", коментира президентът на СК "Патриот" Кирил Чакъров. Както е вече известно, част от билетите ще отидат за лечението на млад мъж от Ресилово, който се нуждае от трансплантация.

9 битки по кикбокс и един боксов ще могат да видят зрителите с поредните ефекти – светлини и музика. На ринга ще излязат и трима дупничани, благоевградчани и цялата галавечер ще бъде излъчена на запис след това по специализирания за бойни изкуства телевизионен канал.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP