Големец: Цветанов спи за 1000 лева на нощ в Банско

10 Януари 2020 | 12:44
13 коментара
Общество

С почивка започна годината за Цветан Цветанов. Бившият втори в ГЕРБ се отдаде на семейна идилия в луксозен комплекс край Банско, пише „Ретро“.

Цветанов, съпругата му Деси и две от трите им дъщери имали удоволствието да се насладят на нечувани екстри благодарение на неговата щедрост.

В известния с голф игрищата си 4-звезден хотел, където фамилията отседнала, на тяхно разположение били още 7 плувни басейна, 2 супермаркета, пиано бар, фитнес зала, игрище за скуош, билярд, тенис на маса, 7 детски зони на открито, пекарна, спортен магазин, ски училище, ски гардероб и магазин за дрехи.

Изброеният дотук лукс струвал по 1046 лева на нощ, защото справка с ценоразписа на комплекса покрай Нова година показва, че цените са били конкурентни на тези в Дубай.

Някогашният вътрешен министър и семейството му били настанени в разкошни стаи, обзаведени изцяло в алпийски стил, с много дърво, животински трофеи, кожи и кадифе, препращащи към атмосферата на Алпите.

Нищо чудно мястото да е било препоръчано на Цветанови от техния близък приятел Веселин Маринов. През миналата есен в същия хотел той вдигна сватба за чудо и приказ на единствената си щерка Йоана, която се разходи за втори път до олтара, след като преди време се венча за един от най-талантливите родни хирурзи, но любовта им бързо угасна.

Най-вероятно Цветанов и близките му са били сред почетните гости на сватбеното тържество, тъй като естрадният трубадур не пропуска да ги кани на личните си празници и всичките си големи концерти в НДК и „Арена Армеец“.

До скоро на лукса на същия ризорт се радваше и друго светско семейно – Гала и любимият й Стефан.

През миналата зима те бяха закупили една от алпийските вили на територията на комплекса и всеки уикенд отпрашваха от София за Банско, но напоследък не се вясвали там, защото не можели да намерят уединението, което търсели.

Добавени коментари

Герчев публикува:
11 Януари 2020 | 10:59
Записалия се по горе като Прометей не знае че братя Тодеви динкежови от Банско идваха в квартал Вароша в Разлог да се правят чауши и в два три часа като свършеше в Разлог карнавал те зимаха кожи от варошлии и носеха в Банско да правят карнавал
Истината публикува:
11 Януари 2020 | 10:42
Едно време царе като е дошъл в Банско за теснолинейката е имало много гъвета една баба е тръгнала да ги лаже с шупла да ги фанат и заключат та е рукала шупла шупла и на бансклиии е останало прекор шупларе
Разложани публикува:
11 Януари 2020 | 10:37
Едно време са викали у рейсо ток има у дома нема
Дъга маала публикува:
11 Януари 2020 | 10:36
Добре че дойде Цеко Минев иначе ядехте зелените домати а цръвените ги фърлехте се уста плевня
Разлог публикува:
11 Януари 2020 | 09:20
Благодарение на Герчев който гледа само кръговите кръстовища и тук там некой блок да санира Разлог загива
Сем лесно- публикува:
10 Януари 2020 | 19:23
До сметището на Банско!
Да питам публикува:
10 Януари 2020 | 19:22
Къде е това пък Разлог?
И да не сбъркате: публикува:
10 Януари 2020 | 19:13
Разлог се намира на пътя между Симитли и Банско.На разклона в ляво- за Велинград!
Смех публикува:
10 Януари 2020 | 19:08
Банско може да е "село",но винаги по-високо от Мехомия - и като надморско равнище,и като интлектуално ниво.Това е истината! А това за бабугери,капами,Васил Левски....оставете таз песен!
Истината публикува:
10 Януари 2020 | 15:29
Абе прометей загубен та нали простите гъвета от Банско започнахте да копирате всичко от Разлог.То не бе Нова година,бабин ден,капамата и още куп неща .Няма да ми стигне място за пишене.Банско си остава едно село с абсолютно прости хора.
Гошо публикува:
10 Януари 2020 | 14:31
A бански жени че са ни курви
прометей публикува:
10 Януари 2020 | 14:06
Всичко е Банско в радиус от 100 километра. Разлог ше гио направим квартал към Банско и ше го кръстим малкият Истанбул заради циганите и зурните
АБЕ публикува:
10 Януари 2020 | 13:52
ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТАВА БАНСКО, ГОЛФ КОМПЛЕКСА Е В РАЗЛОГ, А ГАЛА СЪЩО ОТСЯДАЩЕ ТАМ

Добавете Вашия коментар

TOP