Гневни фенове на ЦСКА изразиха недоволство

24 Ноември 2016 | 09:41
0 коментара
Спорт
Гневни фенове на ЦСКА изразиха недоволство

Част от феновете на ЦСКА се възпротивиха на решението на ръководството да намали цените на билетите. Както е известно, до края на годината пропуските за сектор "А" ще струват по 8  лева, а за секторите "В" и "Г" - по 5 лева.

Гневната реакция на част от привържениците не закъсня. Става въпрос за тези, които още в началото на сезона си закупиха абонаментни карти. Те струвата по 320 лева за сектор "А", 200 лева за сектор "В" и по 90 лева за сектор "Г".

В социалните мрежи и различните фенгрупи на ЦСКА започна дискусия и недоволство от решението на шефовете. "Дал съм 640 лева за две абонаментни карти за сектор "А". Но като пуснат билетите по 5 лева за всички сектори, жената си остава вкъщи, защото местата под козирката се превръща в сектор "Г", пише един от засегнатите фенове.

Друг предлага тези, които са си закупили абонаментни карти, да бъдат компенсирани по някакъв начин. "Например да ни дадат талони за безплатен артикул, равен като сума на разликата между нашата карта и обявената нова цена на билетите", предлагат привържениците.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP