Гласът на община Разлог Анелия Дункина обсипана с честитки за ЧРД

05 Април 2018 | 16:18
5 коментара
Хайлайф

Щастлив и незабравим рожден ден отпразнува вчера пиарката на община Разлог Анелия Дункина.

По случай празника си тя бе поздравена от десетки свои приятели, близки и роднини, които й пожелаха здраве, радост и късмет. Страницата й във фейсбук също бе обсипана с пожелания и картички с трогателни надписи.

Самата тя сподели троагателно, че се чувства изключително щастлива от факта, че токова много хора са се сетили за нея в най - личния и ден в годината.

"На рождения си ден получих толкова много поздрави по телефона, Фейсбук, вайбър, че едва ли смогнах да отговоря на всички. Толкова много хубави пожелания, от толкова много прекрасни хора. Благодаря ви! Благодаря за уважението, обичта, приятелството. Бъдете здрави и вие, и този емоционален заряд от всяко ваше пожелание нека бъде умножено и достигне до всеки. Весело посрещане на Великденските празници и спокойни Велики дни! Пожелавам ви Великденско настроение с малка част от своя дом!”, развълнувано написа Анелия Дункина.

Тя сподели още, че е празнувала празника в тесен семеен кръг, а през уикенда планира купон с приятели.

Добавени коментари

PR ама истински публикува:
07 Април 2018 | 18:39
Толкова гротескно, толкова селско... Първо, не знам кой е писал текста но да ви кажа че P.R. или PR което означава "Public Relations" е абревиатура, а не професия. Няма "пиарки", има пиянки, пияници и т.н. Има и професия чистачка ама за тях едва ли се пишат статии когато имат рожден ден, макар че тяхното съсловие доказа последните дни е е в пъти по достойно от тук видната блондинка, комплексарка, която занимава всички със своето ежедневие, сякаш е стъпила на покрива на света. Всички останали проблеми ли решихте в община Разлог, та имате време за подобни ЛИГАВЩИНИ!
На кого му пука? публикува:
06 Април 2018 | 22:47
За тъпя ти рожден ден??? ТОВА ЛИ Е НОВИНАТА!?
Анелия публикува:
06 Април 2018 | 22:45
Ане, този текст сама ли си го писа и после го прати по мейла на местните "медии". Как може такава излагация, как може такова нещо, то па бива и бива. Какъв точно глас си ти не мога да разбера, гласа на простотията.
бай хуй публикува:
06 Април 2018 | 11:43
баси русото фелацио
Абсурдистан публикува:
06 Април 2018 | 11:11
Хахаха.... Толкова евтин PR, срам и позор, точно това най-много вълнува жителите на града, що за егоцентризъм!

Добавете Вашия коментар

TOP