Глас народен, глас - Божий! Благоевградчани: „Няма прошка за българските политици”!

18 Февруари 2018 | 12:55
0 коментара
Общество

Благоевградчани не искат и да чуят за прошка към българските политици.

Това показа допитване на Pirinsko.com сред жителите на областния център, които са категорични, че единствен Бог е този, който може да им прости.

„Прокудиха децата ни, оставиха ни да живеем без тях и внуците. Доведоха ни до просешка тояга. Как се прощава подобно нещо”?, гневно питат хората.

„Никога няма да простим на българските политици, затова че ни лъжат преди всички избори с торби пълни с лъжи и искат пак да излъжат народа да гласува за тях. Народът, за който светлина в тунела няма! За какво да прощаваме,  затова, че прогониха зад граница цвета на нацията – младежите, за „Скайп и Вайбър-Българията ли? Защото днес, така общуват с децата бащите и близките им”, огорчено споделят благоевградчани.

„Едно време родителите ни казваха-деца, дано за вас да се оправят нещата, ние пораснахме и днес казваме същото на децата си. Това до безкрай ли ще продължава? Като порасне детето ми каква сигурност ще има, като завърши държавата ще му подсигурили ли работа по специалността. И то като мен трябва да „хваща гората”, да остави всичко и да бяга по чужбина. Прекрасна държава имаме, но на управници не можем да случим”, ожали се пък благоевградчанин – гурбетчия.

Според него надеждата на Благоевград е в младите, които обаче трябва да се задържат в града, да работят по специалността си.

„А не както сега висшистите да работят всичко друго, но не и по специалността си. Това е задължение на държавата, за да има сигурност за децата ни. За да учим и работим България, в родината си. Няма светлина в тунела, такъв преход изкарахме, какъвто и маймуните не са карали. Политиците не искат държавата да се оправи” убедени са още хората.

Добавете Вашия коментар

TOP