Глад за учители, лекари и шивачи Разложко

09 Август 2019 | 13:03
4 коментара
Бизнес

16 свободни работни места за специалисти с висше образование са обявени в Бюро по труда-Разлог.

Обявени са 2 места за анестезиолози, 2 места за хирурзи, 2 места за лекари в спешен център, 2 места за учители теоретично обучение на ДВГ, 1 място за лекар инфекциозни болести, учител по български език и литература, учител по математика и IT, учител по изобразително изкуство, учител практическо обучение по икономически дисциплини, учител по физика и IT, учител по музика и учител практическо обучение ДВГ. 96 свободни позиции са обявени за специалисти със средно или по-ниско образование.

Най-голямо е търсенето в шивашката промишленост – има 31 места за шивачи, 12 места за работници за спомагателни шивашки дейности и 5 места за пълначи. Обявени са също и 5 места за кофражисти, 5 места за арматуристи, 5 места за работници в строителството, 3 места за общи работници, 5 места за шлайфисти на изделия от дърво, 2 места за машинни оператори за производство на пелети, 3 места за касиери на бензиностанция, една позиция за международен шофьор на товарен автомобил, 1 място за работник животновъд, място за пресьор, позиция за мияч на превозни средства, две места за бармани, 6 места за готвачи, едно място за масажист, 2 места за помощник готвачи, 2 места за миявчи на съдове и 3 места за хигиенисти.

Добавени коментари

Добърско публикува:
11 Август 2019 | 10:52
Всички директори са най-големите мижитурки и послушници и сами си правят наколенките, ходят и чакат одобрение от кмета на кандидатите за учители.
ООО публикува:
10 Август 2019 | 07:30
УЧИТЕЛ ТЕ НАЗНАЧАВАТ АКО СИ ОТ НАШТЕ--ГЕРБ ЛЕКАРИТЕ ДОКТОР ГЕОРГИЕВ И ВЕЛЕВ ГИ ПРОКУДИХА В БЪРЗА ПОМОЩ РАБОТИ ЕДНА ЗАБУЛЕНА ДО ОЧИТЕ ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ УСПЕШНАТА РАБОТА НА ГЕРЧЕВ
raboti публикува:
09 Август 2019 | 22:57
БУДААЛИ ЗА БЕЗ ПАРИ МАИ ВЕЧЕ ГИ НЯМА? ЧЕ ВИДИМ В БАНСКО КОИ 4Е ИМ РАБОТИ ЗИМАТА В ХОТЕЛИТЕ И МЕХАНИТЕ КАТО НЕ ПЛАШЧАА?
вуте публикува:
09 Август 2019 | 18:28
за без пари на никои не му се работи,нека си работаа тия.

Добавете Вашия коментар

TOP