„Не може да ни обвняват за всичко и ако Теменужка й казах, дай си оставката, защото не мога да оставя и нейната и нашата репутация да има някакъв подтекст в нея”, коментира още Борисов.

„Г-н Борисов си представи за пореден път, че като даде една жертва, в лицето този път на госпожа Петкова – нещата ще бъдат забравени. Не няма. Към него водят нещата, там е главният бушон”, контрира Корнелия Нинова.

Опозицията вижда и политически интереси.

„ДАНС е подчинена на Бойко Борисов по българските закони. Тоест, ако е вярно, че той стои зад тази сделка, той ще проверява себе си”, добави Корнелия Нинова.

„Скандално е това, което е казала Корнелия Нинова! Питаме се Корнелия Нинова, когато е била зам.-министър по този начин ли се е държала,  използвала, манипулирала, използвала за нейни цели”, попита Делян Добрев.

А атаките на Левицата, премиерът пък видя опит за опорочаване на Българското председателство.

„Те нямат желание да имаме успешно председателство. И им е много криво,че е успешно. Добре, че два месеца минаха, остават още четири. Броя ги дните като в казармата. Сега стискам зъби да им слушам глупостите”, заяви премиерът Бойко Борисов.

Правителството допълва, че каквото и да се случи, цената на тока за бита няма да скочи, защото се определя от регулатора.

Източник: nova.bg