Гешев от Сандански: Няма да правим компромиси! Подходът към всички ще бъде еднакъв

23 Юни 2020 | 11:42
0 коментара
Криминално

Около 10 души са задържани в Сандански по време на акция за противодействие на наркоразпростарнието.  На място е и главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

„В града им две-три големи групи, които се занимават с това. Една от тях се наблюдава от около една година. Днес е намерено голямо количество пари, само еврото е около 180 000“, каза главният прокурор на пресконференция в Сандански.

Гешев бе категоричен, че не може да се бърка в работата на прокурорите по случаите с Пламен Узунов и Бобоков. Единственото нещо, което бе категоричен е, че няма да бъдат направени компромиси.

“Българската прокуратура няма да прави компромиси, докато аз съм главен прокурор, независимо дали става въпрос за премиер, президент, министър, нечий секретар, роми, евреи и т.н. Подходът към всички ще бъде еднакъв. Раздалечителната линия ще бъде дали се спазва закона. Това е единственото нещо, с което ще се съобразяваме. Ние не се интересуваме от политическите последици, това е работа на политиците.

Главният прокурор заяви, че има започната проверка за изтеклите записи и снимки с Бойко Борисов.

Добавете Вашия коментар

TOP