Гери Никол в любовен триъгълник с дъщерята на Цв. Бориславова! Двете делят звездата на ЦСКА Кирил Десподов

04 Януари 2019 | 11:53
1 коментара
Любопитно

В пикантен любовен триъгълник участва поп звездата Гери Никол от няколко месеца насам.

Варненската музикална любимка на подрастващото поколение поддържа дискретна интимна връзка с нападателя на ЦСКА и националния отбор, кресненлията, Кирил Десподов, който официално има друго момиче до себе си – Веселина, дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова.

Според мълвата, която обикаля светска и спортна София, 22-годишния ритнитопковец Кирил Десподов кръшка на Веселина с Яката дупара от лятото насам, като прелюбодейците полагали огромни усилия, за да не бъдат разкрити креватните им рандевута. 

„Киро и Гери се познават отдавна, но започнаха да споделят обща постеля едва това лято. Срещат се два-три пъти седмично, тъй като и двамата са постоянно ангажирани със своите кариери. За да запазят в тайна връзката си, Гери Никол даже нае апартамент в София, където понякога нощува футболиста”, разкрива пред „Уикенд” посветен в тайната любов между спортната и музикалната звезда.  

Според думите му, Десподов и Гери Никол били широко скроени и не се ревнували взаимно, преди в живота на нападателя да се появи Веселина, дъщеря на най-богатата българка Цветелина Бориславова.

Силиконовата блондинка бе пленена от чара на смуглия техничар с топка в крака тази есен и оттогава банкерската щерка и Десподов са почти неразделни. Футболистът очевидно е предпочел да задълбочи отношенията си с наследницата на Цветелина Бориславова, тъй като от началото на декември живее на семейни начала с нея в престижен апартамент в южните квартали на София, пише "Уикенд". 

Ако се вярва на клюката, която обикаля жълтите павета, Гери Никол била крайно разочарована от новите любовни трепети на Кирил Десподов и от нежеланието на футболиста да се среща повече с нея. „Близо месец Гери преследваше Киро – пишеше му есемеси, посещаваше кафенето на сина на Боби Михайлов, където Десподов често ходи с единчката цел да го засече, а накрая започна демонстративно да се появява и на мачовете на ЦСКА и то в сектор „Г”, където ходят най-върлите фенове на „армейците”, разказва приятел на футболния талант. 

Титулярната половинка на Десподов Веселина обаче бързо надушила, че не е единствената жена в леглото му. Щерката на Цветелина Бориславова направила собствено разследване, което потвърдило съмненията й, че Кирил се вижда и с Гери Никол. Ревнивата Веселина даже била готова да зареже нападателя на ЦСКА и националния отбор, преди да получи клетвеното му обещание, че всичко с Яката дупара е приключило. Разправят, че в интимния казус с ценен съвет се намесил и боса на ЦСКА Гриша Ганчев, който здраво се накарал на откритието си Десподов, че се занимава с певица, вместо да се обвърже трайно с банкерската щерка. 

„За какво ти е да си с известно момиче, като цял живот ще я ревнуваш и няма да можеш да контролираш кариерата й? Хващай се с Веселина, с нея бъдещето ти е сигурно”, разпоредил ловешкия бизнесмен. 

Кирил Десподов е сред най-харесваните футболни звезди в България и въпреки крехката си възраст може да се похвали с голяма бройка красавици, минали през леглото му.

Нападателят на ЦСКА имаше връзка и с чувствително по-възрастна от него дама, след като през пролетта на 2017 г. забърса Нели Беширова, екс съпруга на енергийния бос Богомил Манчев. Двамата обаче изкараха само няколко месеца заедно.

Добавени коментари

Razlojenin публикува:
04 Януари 2019 | 12:50
Despodov zvezdata na maikati v ustata

Добавете Вашия коментар

TOP