ГЕРБ след вота: Няма никакъв мотив за предсрочни избори

21 Юли 2020 | 12:23
1 коментара
Политика

Нямаше никакъв мотив за организирането на предсрочни избори и затова вотът на недоверие не беше успешен. Така вицепремиерът Томислав Дончев коментира решението на мнозинството в Народното събрание. Той обясни, че сега за България е от ключово значение парите, отделени за периода до 2027 г. след 4-дневното заседание на Европейския съвет, да не потънат в пясъка. 

Дончев наблегна особено на енергийната ефективност, като обърна внимание специално на програмата за саниране на сградите. "Трябва да помогнем на българския бизнес да минат максимално бързо към дигиталната ера. Трябва да сложим специален акцент върху информацията. "Добре е да произвеждаш, но само ако те са уникални", добави вицепремиерът. 

"Плановете за това ще се подготвят в следващите 6 месеца, което означава, че следващото правителство ще завърши програмите", уточни той.

Добавени коментари

Знайко публикува:
21 Юли 2020 | 18:49
Достатъчен мотив е идиотското неадекватно държане на простака Боко в Брюксел, в резултат на което отказал предложената по-голяма част от помощите като безвъзмезден грант, а поискал заеми, т.е. кредити, които трябва да връщат с лихви поколенията след нас! А за да получим тези кредити трябва да се правят конкурентни читави проекти, каквито "калинките", накацали по държавното дърво, не могат и не знаят как да правят. Т.е. ще усвоим пак около 20-30% от възможното, както стана с фондовете досега. Тъп, по-тъп, най-тъп, Боко Маркучев!

Добавете Вашия коментар

TOP