ГЕРБ: 9 септември е може би най-черният ден в историята на България

09 Септември 2017 | 09:45
1 коментара
Политика

9 септември е ден, в който си спомнят за паметта на онези, които са били избити след кървавия преврат от 1944 г. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ.

„Извън това, си спомняме за този ден, защото той отмести България от пътя, по който тя винаги е вървяла от своето национално Възраждане. Редица хора загубиха живота си, стотици хиляди бяха подложени на несправедлива репресия, а милиони прекараха живота си в една затворена държава и нямаха възможност да се реализират като истински европейци, каза Биков.

„9 септември е може би най-черният ден в историята на България. След 9 септември, последните 45 години на страната беше наложена тотална диктатура, а управляващият елит беше колониален, директно назначаван от Москва“, каза Антон Тодоров от ГЕРБ. /БГНЕС
 

Добавени коментари

Историята помни публикува:
09 Септември 2017 | 15:09
Да!Така е!НО сега как е ?Не е ли пак "тотална диктатура"?На герб!А да попитаме:Кои са в герб и от къде дойдоха?Колко са внуци и внучки на бивши партизани,членове на ЦК на БКП,и висши партиини функционери?Не!Не говоря за Цецка Цачева,която успя да ме трогне със сълзите си от ТV-екрана по време на президентските избори.Мисълта ми е за другите.Нима сега гербаджии не са се вкопчили във властта точно както комунистите???И още от сега кроят планове как да спечелят властта и при следващи избори.Как така?Нали е много трудно,неблагодарна работа,недоволни граждани,ниско платен труд...Аман бре!От комунисти!

Добавете Вашия коментар

TOP